Επιλογή Σελίδας

Καλό ποδαρικό στο μίνι Περιφερειακό πρωτάθλημα της ΕΠΟ των πρωταθλητριών ομάδων των Ενώσεων για άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία έκανε ο Αιγινιακός, έχοντας βασικό όπλο την εμπειρία του στο Αμύνταιο απέναντι στον τοπικό Ερμή (0-1) και έκανε το πρώτο του βήμα, για την επιστροφή του στα εθνικά πρωταθλήματα, ύστερα από διάστημα πέντε χρόνων.

Ο προπονητής της ομάδας του Αιγινίου κ. Λεωνίδας Μπίλης μίλησε τόσο για τη χθεσινή νίκη, όσο και για την παρουσία της στα Περιφερειακά μπαράζ.

“Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν παγίδες, γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος τόσο από την προσπάθεια των παιδιών, όσο και από την θετική έκβαση του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την απόδοση μας δικαιούμασταν περισσότερα τέρματα στο α’ μέρος, όπου δημιουργήσαμε και σπαταλήσαμε τεράστιες ευκαιρίες για γκολ.

Πιστεύω ότι ήταν ζήτημα χρόνου να το πετύχουμε κάτι, που συνέβη στα μέσα της επανάληψης.

Σε όλη την διάρκεια του ενενηντάλεπτου ο αντίπαλος δεν μας απείλησε επιθετικά, αφού κλείσαμε σωστά τους διαδρόμους και δεν τους δώσαμε χώρο καθώς και το δικαίωμα να σκεφτούν για να βγουν μπροστά.

Αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαιτερότητες και χρειάζονται υπομονή για να τα… κερδίσεις.

Πολλές φορές ο σκοπός “αγιάζει”… τα μέσα και θα πρέπει να κοιτάς να έχεις τις λιγότερες απώλειες βαθμών και όχι απαραίτητα τις εμφανίσεις της ομάδας.

Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας, μάλιστα όπως αντιλαμβάνεστε η απουσία μας από το γήπεδο στις άγιες μέρες του Πάσχα, θα είναι ελάχιστη.

Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου στο τiμ για την άψογη σύμπραξη μας, τους ποδοσφαιριστές για την υπερπροσπάθεια, που καταβάλλουν το διοικητικό συμβούλιο, που νυχθημερόν είναι κοντά στο σωματείο και τους φιλάθλους μας για την στήριξη τους.

Συνεχίζουμε δυνατά ως στο τέλος και πιστεύω ότι κόποι μας δεν θα πάνε χαμένοι”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This