Επιλογή Σελίδας

Άλλη μια ελληνική πρόκριση στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ντόχα με την Ελένη Κοντογεώργου να κλείνει θέση στην 16άδα των 200μ πρόσθιο.

H 23χρονη Κοντογεώργου έπεσε στην 4η προκριματική σειρά έχοντας 2:27.68 ατομικό ρεκόρ και ολοκλήρωσε τον αγώνα της σε 2:28.53 για να προκριθεί στα ημιτελικά με την 15η επίδοση.

Η 16αδα έκλεισε στο 2:28.90 και η Κέιτ Ντάγκλας (ΗΠΑ) ήταν η πιο γρήγορη όλων με 2:24.15 και την Ιρλανδή Μόνα Μαξάρι να ακολουθεί με 2:24.82.

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν το απόγευμα στις 19:19.

Στις δηλώσεις της είπε:

«Έχω πάθει εγκεφαλικό! Αισθάνομαι υπέροχα. Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος που πήγα για πρωί ήταν πολύ γρήγορος και δεν έχω κολυμπήσει ξανά τόσο γρήγορα πρωί. Επειδή η διπλανή μου είχε ταχύτερο χρόνο και έβλεπα ότι την περνάω, ένιωθα ότι πήγαινα λίγο πιο γρήγορα, αλλά εντάξει είμαι πολύ ικανοποιημένη και χαρούμενη που έχω και άλλη μία ευκαιρία να αγωνιστώ το απόγευμα. Έχω δουλέψει για αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά όχι για αυτόν τον χρόνο. Θέλω έναν χρόνο πιο κάτω, δηλαδή στόχος μου είναι το πανελλήνιο ρεκόρ που είναι κοντά στο δικό μου ατομικό. Θα το παλέψω το απόγευμα. Το παγκόσμιο εξαρχής ήταν μία διοργάνωση όχι για να πω απλά πως ήρθα αλλά να δείξω ότι μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Ένιωθα καλά μέσα στο νερό, αν και κουράστηκα στα τελευταία μέτρα, όμως δεν μπήκα όπως στην Φουκουόκα με άγχος. Δεν σφίχτηκα και πίστεψα στον εαυτό μου περισσότερο. Το ψυχολογικό κομμάτι παίζει μεγάλο ρόλο σε μένα. Με έχει βοηθήσει και το πως τα πηγαίνει ολόκληρη η ομάδα στο παγκόσμιο. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και όλο το vibe μεταφέρεται. Ο ένας φωνάζει για τον άλλο, του δίνει την θετική του ενέργεια και δεν υπάρχει καθόλου αρνητικό κλίμα».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This