Επιλογή Σελίδας

Τον Θοδωρή Βροντινό επέλεξε ο Νέστορας Κολοβός για να οδηγήσει το Νάσο Γκαβέλα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας και μετέπειτα, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. 

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Χρυσάφη πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και ο έμπειρος προπονητής ήθελε διακαώς έναν ικανό σπρίντερ για να τον αντικαταστήσει στο πλευρό του χρυσού Ολυμπιονίκη. 

Ο αθλητής του ΠΑΟΚ ήταν η λύση, όπως παραδέχθηκε ο Κολοβός μιλώντας στο metrosport.gr: «Επέλεξα τον πιο γρήγορο. Ήθελα έναν έτοιμο αθλητή και ο Θοδωρής ήταν αυτό που ζητούσα. Ήρθε, δοκίμασε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα. Έχουν πολύ καλή επικοινωνία. Είναι ένα παιδί καλό, έξυπνο και χαμηλών τόνων. Είμαστε τυχεροί γιατί έχουν το αντίθετο πόδι με το Νάσο και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε κάποιον. Στόχος μας να κάνουμε ότι και πέρυσι τον Ιούλιο στο Παγκόσμιο στην Ιαπωνία και μετά οι Παραολυμπιακοί Αγώνες».

Ο ίδιος ο Θοδωρής δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νέα αυτή πρόκληση ενώ παραδέχθηκε ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν έχει προλάβει ακόμη να τα επεξεργαστεί. 

«Όλα έγιναν αστραπιαία. Δεν πρόλαβα να επεξεργαστώ ότι βγήκα πρώτος στο Πανελλήνιο και άρχισε η συνεργασία μου με το Νάσο. Την επόμενη του Πανελληνίου δέχθηκα ένα τηλεφώνημα, ήρθα στην Αθήνα για να κάνω δοκιμές και μέσα σε λίγες ημέρες ολοκλήρωσα τη μετακόμιση. Είναι ένα νέο κεφάλαιο για εμένα, ουσιαστικά μια πρόκληση. Έχουμε μπροστά μας το Παγκόσμιο στην Ιαπωνία. Ο Νάσος είναι ένα καλό παιδί μέσα στη χαρά και τη ζωντάνια. Είναι πολύ ζεστός και με καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο και εκείνος και η οικογένεια του».

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This