Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Champions League πράξη τρίτη απόψε και ο Μονεγάσκος επισκέπτεται τη Rhein-Neckar Arena για τη δεύτερη εκτός έδρας φετινή δοκιμασία των Lyonnais που βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου τους μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών. Πάμε να δούμε την αναμέτρηση:

TSV 1899 Hoffenheim – Olympique Lyonnais     Rhein-Neckar-Arena, Sinsheim

Μία νίκη και μία ισοπαλία στις αποσκευές της ομάδας του Bruno Genesio που είναι επικεφαλής του Group F που φιλοξενείται από τη Hoffenheim που απέσπασε σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα των ομίλων στο Donetsk και ηττήθηκε οριακά από την Manchester City στην αποψινή έδρα και βρίσκεται ουραγός με έναν βαθμό. Όπως εξελίσσεται ο όμιλος, τα έως τώρα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι όλα θα κριθούν στο νήμα, καθώς και οι τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν μέχρι το τελευταίο λεπτό τις πιθανότητές τους.

Με μία πρώτη στοιχηματική ματία θα πηγαίναμε στην επιλογή του αμφίσκορου αποτελέσματος, όπως η χαμηλή του απόδοση είναι αποτρεπτική. Γκολ βλέπουμε, αλλά η φανελά των φιλοξενούμενων θεωρούμε ότι είναι πιο βαριά σε ευρωπαϊκές παραστάσεις. Το έκανε μία φορά στο Manchester γιατί να μην το ξανακάνει…
Ισοπαλία ή νίκη των φιλοξενούμενων λοιπόν η επιλογή μας για τη συγκεκριμένη αποψινή μάχη.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Champions League (Group F)
22:00 TSV 1899 Hoffenheim – Olympique Lyonnais X2 (1.74) 3-3 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This