Επιλογή Σελίδας

Του Σούλη Μέζου

Με το… καλημέρα, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής απέδειξαν στο παγκόσμιο κύπελλο του Ιέρ ότι μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι ανέβηκαν στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Το δίδυμο των ιστιοπλόων των 470, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας προηγείται στη γενική κατάταξη με έξι βαθμούς ποινής καθώς στις δύο ιστιοδρομίες που πραγματοποιήθηκαν κατέλαβαν την 1η και την 5η θέση. Τους Έλληνες ακολουθούν στη βαθμολογία οι Ισπανοί Χερνάντεζ και Γκαρσία Παζ με επτά βαθμούς ποινής και στην τρίτη οι Σουηδοί Φοκ και Ντάκαμαρ με εννέα. Οι Αυστραλοί Μπλίτσερ και Ράιαν που είναι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης δεν ξεκίνησαν καλά και βρίσκονται στην 4η θέση με 13 βαθμούς ποινής.

Καλό ξεκίνημα και για τις Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου που με 19η και 15η θέση βρίσκονται στη 18η της γενικής με 34 βαθμούς ποινής.

Στα λέιζερ ράντιαλ, η Βασιλεία Καραχάλιου άρχισε πολύ άσχημα με 36η θέση, αλλά στη συνέχεια ολοκλήρωσε 4η και πλέον βρίσκεται στην 19η της γενικής με 40 βαθμούς ποινής. Στην πρώτη είναι η Βελγίδα Έβι Βαν άκερ με τέσσερις. Η δεύτερη Ελληνίδα της κατηγορίας, Αθανασία Φακίδη είναι στην 49η θέση με 89 βαθμούς.

Καριόλου (RSX) και Κοντίδης (λέιζερ) αν και δηλώθηκαν δεν αγωνίστηκαν.

Πηγή: Sports Feed

Pin It on Pinterest

Shares
Share This