Επιλογή Σελίδας

Σύμφωνα με τη νέα διάταξη στον ΚΑΠ δεν θα αναπληρώνονται τα κενά των ομάδων που αποχωρούν από το Πρωτάθλημα της Super League 2, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Live Sport». 

Στον νέο ΚΑΠ και τη διάταξη άρθρο 4, παρ. 4, προβλέπονται τα ακόλουθα: 

«Κατ’ εξαίρεση αν μία ή περισσότερες ομάδες, που δικαιούνται να αγωνιστούν στη Super League 2, παραιτηθούν για οποιονδήποτε λόγο από τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα που ακολουθεί ή δεν δηλώσουν συμμετοχή, ή αν μία ή περισσότερες ομάδες από τις δικαιούμενες να προβιβαστούν ομάδες στη Super League 2 παραιτηθούν για οποιονδήποτε λόγο από τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα που ακολουθεί ή δεν δηλώσουν συμμετοχή, τότε οι ομάδες αυτές δεν αναπληρώνονται.

Μοναδική εξαίρεση αναπλήρωσης είναι η περίπτωση που ο αριθμός των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 μειωθεί κάτω από τις 18 ομάδες». 

Παράλληλα, υπήρξε αλλαγή και στο άρθρο 17 παρ. 6 για το ενδεχόμενο μία ομάδα να μην μπορεί να αγωνιστεί. Η νέα διάταξη του κανονισμού προβλέπει αυστηροποίηση των ποινών για τέτοιες περιπτώσεις που συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος και η ομάδα θα τιμωρείται μεταξύ άλλων με αφαίρεση 5 βαθμών.

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This