Επιλογή Σελίδας

Ο Ταύρος Ελάφου επικράτησε με σκορ 3-1 των Ρομά Κατερίνης,  στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play off της Γ’  κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας,  στην Κυριακάτικη χορταστική από φάσεις και γκολ αναμέτρηση  (ημίχρονο  2-0)  που διεξήχθη στην Έλαφο.
Με το τρίποντο,  οι  ”Bulls” της Ελάφου,  έφτασαν τους 54 πόντους και πάτησαν κορυφή,  καθώς ισοβαθμούν πλέον με τον  Όλυμπο Λεπτοκαρυάς,  τρείς στροφές πριν ολοκληρωθούν τα play off ανόδου.
Οι Ρομά,  με την ήττα,  παρέμειναν στους 41 βαθμούς και στην 5η θέση του πίνακα.
Φάσεις και τα γκολ
Στο 16΄  ο ταλαντούχος Χρήστος Μποστανίτης με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση δεξιά και με πολλά φάλτσα έστειλε τη μπάλα να καρφωθεί στα δίχτυα της εστίας του Καλιώρα ανοίγοντας το σκορ για τον Ταύρο 1-0.
Στο 20΄  ο Κοσμίδης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην περιοχή από τον Ζαφειρόπουλο.  Από την άσπρη βούλα ο Χρήστος Βελώνης  ”εκτέλεσε”  εύστοχα τον γκολκίπερ των Ρομά,  Καλιώρα,  κάνοντας το 2-0.
Στο 36΄  σουτ του Παν.  Δημητρίοιυ από το όριο της περιοχής,  η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και πέρασε κόρνερ.
Στο 41΄  σουτ βολέ που εξαπέλυσε ο Βελώνης εκτός περιοχής,  η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ
.
Στο 43΄  καλό σουτ του Μποστανίτη έξω από την περιοχή,  η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καλιώρα,  άουτ.
Στο 45΄  σουτ του Τσάτσου από το ημικύκλιο της περιοχής,  μπλόκαρε ο Καλιώρας.
Στο 49΄  διαγώνιο κοντινό πλασέ του Παρ.  Καραγκούνη,  ο Ίτσιος παραχώρησε τη μπάλα κόρνερ.
Στο 55΄  σουτ του Γιαζιτζόγλου έξω από την περιοχή,  η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Ίτσιου,  άουτ.
Στο 60΄  σουτ πλασέ του Κοσμίδη ύστερα από ασιστ του Βελώνη,  ο Καλιώρας με τα πόδια έδιωξε τη μπάλα κόρνερ.
Στο 61΄  ο Παρ.  Καραγκούνης σούταρε από το όριο της περιοχής,  η μπάλα όμως βρήκε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ίτσιου.
Στο 62΄  ο Χρήστος Βελώνης με ψύχραιμο σουτ πλασέ εντός περιοχής  ”έγραψε”  το 3-0,  σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό τέρμα στον αγώνα.
Στο 72΄  οι Ρομά κέρδισαν πέναλτι σε αντικανονικό μαρκάρισμα του Ι.  Καραγκούνη από τον Τσιρίμπαση μέσα στην περιοχή.  Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Παν.  Δημητρίου μειώνοντας το σκορ στο τελικό 3-1.
Στο 88΄  ψηλοκρεμαστό σουτ του Παν.  Δημητρίου έξω από την περιοχή,  η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιλίκωφ  (εκ των αλλαγών).
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Κώστας Κρομμύδας με βοηθούς τους κ.κ.  Βασίλη Χαλκίδη,  Απόστολο Γιαννακίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
 
Ταύρος Ελάφου  (Τόλης Μπαρμπαγεωργόπουλος):  Ίτσιος  (65΄  λ.τ.  Τσιλίκωφ),  Γκουτζιάνας,  Παπαδόπουλος  (74΄  Δεληγιαννίδης),  Σταθακόπουλος,  Τσιρίμπασης,  Ζαμαντζάς,  Μποστανίτης,  Βελώνης,  Κοσμίδης,  Τσάτσος,  Μπανάβας  (65΄  Πασχόπουλος).
Ρομά Κατερίνης  (Χρήστος Παπαγιάννης):  Καλιώρας,  Τσακίρης,  Δημητρίου  Κ.,  Καραγκούνης  Ι.,  Δημητρίου  Παρ.,  Ζαφειρόπουλος,  Γιαζιτζόγλου,  Δημητρίοιυ  Γ.,  Καραγκούνης  Θ.,  Δημητρίου  Παν.,  Καραγκούνης  Παρ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This