Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Καλλιθεακό Καλλιθέας και τον Ερμή Εξοχής που διεξήχθη στο γήπεδο της Καλλιθέας το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Παρά τις προσπάθειες εκατέρωθεν γκολ δε σημειώθηκε με το 0-0 να “σφραγίζει” την αναμέτρηση.

Οι δυο ομάδς ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς στο 90’+5′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα ο Παπαδόπουλος των γηπεδούχων, για καθυστέρηση (είχε δεί την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 54′ για διαμαρτυρία) και στο 90’+8′ αποβλήθηκε ο Μπαγλαρίδης των φιλοξενούμενων για επικίνδυνο παιχνίδι (είχε δεί την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 90′ για διαμαρτυρία).

Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για τον Καλλιθεακό που ισοβαθμεί στη 10η θέση με τον Αετό Καταλωνίων ενώ ο Ερμής έφτασε τους 6 βαθμούς και παρέμεινε στην 6η θέση του πίνακα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Α. Ασλανίδης με βοηθούς τους Μερτζεμέκη και Β. Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Καλλιθεακός Καλλιθέας (Μίμης Μπενίσκος): Γκεβρέκης, Μάρκου (86′ Νούσκας), Σαμαλής, Μπαμπέτας, Σκέντος, Νταμπώσης (90′ Τουλίκας), Μπαλαούρας, Ζύμερι (56′ Κεραμιδιώτης), Καμπερίδης, Παπαδόπουλος, Αμβροσιάδης.
Ερμής Εξοχής (Χρήστος Βελώνης): Ίτσιος, Εγγλέζος, Βασιουρής, Κατσάρας, Σαββίδης Κ. (85′ Βελώνης Δ.), Ευθυμιάδης (63′ Μπαγλαρίδης), Σαρηγιαννίδης, Σαββίδης Χ., Μπαμπατζιάνης (90’+ Δεληγιαννίδης Α.), Χρυσόπουλος, Δημητρουλόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This