Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ερμή Εξοχή και την ΑΕ Περίστασης που διεξήχθη στο γήπεδο της Εξοχής το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για την ΑΕ Περίστασης που απέκτησε πλέον “συγκάτοικο” τον Αιγινιακό στην κορυφή του πίνακα (13 βαθμούς έχουν αμφότεροι) ενώ για τον Ερμή ήταν η 4η ισοπαλία και η ομάδα της Εξοχής είναι με 7 βαθμούς μόνη στην 6η θέση.

Το “συγκρότημα” του Στέφανου Ταβουκτσή άνοιξε το σκορ με τον Χατζηθεοδωρίδη στο 42′, με το 0-1 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τελικό 1-1 με τέρμα του Δημητρουλόπουλου στο 62′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμής Εξοχής (Χρήστος Βελώνης): Ίτσιος, Εγγλέζος, Βασιουρής, Κατσάρας, Σαββίδης Κ. (46′ Χρυσόπουλος), Ευθυμιάδης, Μπαμπατζιάνης (63′ Σάμπα), Βούλγαρης, Παγωνίδης (87′ Δεληγιαννίδης Α.), Δημητρουλόπουλος, Βελώνης Χ..

ΑΕ Περίστασης (Στέφανος Ταβουκτσής): Γαβριηλίδης, Μαχαιρίδης, Νίκου, Κολαξίδης, Παπαδόπουλος, Κουσουρής, Χατζηθεοδωρίδης, Κάλτσο (54′ Βαρβαρέζος), Σπυρλίδης (86′ Μπιζιώτας), Αποστολίδης, Παπαδημητρίου (54′ Γεροντίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This