Επιλογή Σελίδας

Στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας βρίσκεται πλέον ο Ατρόμητος Κατερίνης που κέρδισε με 3-1 την Ακαδημία Πλαταμώνα, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Μυλαύλακου το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιώργου Μπεκιάρη έφτασε τους 12 βαθμούς και είναι στην 3η θέση πίσω από Αιγινιακό και Περίσταση που έχουν 13, ενώ η μέχρι σήμερα ισόβαθμή της, Ακαδημία Πλαταμώνα, υποχώρησε στην 5η θέση, μένοντας στους 9 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με γκολ του Α. Παναγιωτίδη στο 8′.

Στο 11′ ο Τσιτλακίδης ζευγάρωσε τα τέρματα για την ομάδα του Ατρομήτου.

Η Ακαδημία Πλαταμώνα που αγωνίστηκε χωρίς τους τιμωρημένους Τσιώμη και Ν. Κατέλα, μείωσε σε 2-1 με γκολ του Χατζηλαδά στο 17′.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 86′ ο Μιχαηλίδης, σκοράροντας για δεύτερη φορά στη συνάντηση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης (Γιώργος Μπεκιάρης): Torollari, Παναγιωτίδης Γ. (46′ Καρκάλης), Σατσίδης, Χαλκίδης, Σταμκόπουλος, Medolli, Μιχαηλίδης, Νταμπαλάκης (72′ Τζέλο), Χέρας, Χρυσόπουλος (83′ Αμβροσιάδης), Τσιτλακίδης (65′ Κλιάνης).

Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κούσιας, Κύριλλος (74′ Γαλάνης), Αρζάνας, Σκαμαγκάς (42′ Μανώλας), Μήτρας, Θεοδοσιάδης, Χατζηλαδάς, Πιατίδης, Ταντής, Κατέλας Δ., Ναρίνογλου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This