Επιλογή Σελίδας

Μόνη πρώτη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας έμεινε η ΑΕ Περίστασης που κέρδισε με 2-1 την Ακαδημία Πλαταμώνα, στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Περίστασης, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο ως τώρα ενώ για την Ακαδημία αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Θεοδοσιάδη στο 50′.

Η ΑΕ Περίστασης “απάντησε” άμεσα με γκολ του Αποστολίδη στο 51′.

Στο 53′ αποβλήθηε με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα ο Τσιώμης για ριψοκίνδυνο παίξιμο (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα γιατί διαμαρτυρήθηκε για μη καταλογισμό πέναλτι).

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ της νίκης στο 89′ με τον Κολαξίδη να “γράφει” το τελικό 2-1.

Στο 90′ η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ν. Κατέλα με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα, για διαμαρτυρία (για τον ίδιο λόγο είχε δει και την πρώτη κίτρινη κάρτα).

Στο 90’+4′, αποβλήθηκε ο Κουτσουμπέας της ΑΕ Περίστασης, με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα, για ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα για τον ίδιο λόγο).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Μηνούδη και Σαλτσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Περίστασης (Στέφανος Ταβουκτσής): Γαβριηλίδης, Μαχαιρίδης, Κουτσουμπέας, Κολαξίδης, Παπαδόπουλος, Κουσουρής, Χατζηθεοδωρίδης, Κάλτσο (46′ Νίκου), Σπυρλίδης (90’+ Μπιζιώτας), Αποστολίδης, Βαρβαρέζος (46′ Γκουνέλας).

Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κούσιας, Θεοδοσιάδης, Αρζάνας, Σκαμαγκάς, Μήτρας, Αγγελάτος, Χατζηλαδάς, Τσιώμης, Ταντής (81′ Πιατίδης), Κατέλας Δ., Κατέλας Ν..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This