Επιλογή Σελίδας

H Σάκκαρη μένει εκτός προημιτελικών στο 1000άρι του Ντουμπάι, καθώς υπέστη την ήττα από την Paolini με 6-4, 6-2, σε έναν αγώνα που δυσκολεύτηκε πολύ να βρει τον ρυθμό της, έχασε τη συγκέντρωσή της και έκανε πολλά αβίαστα λάθη.

Και στα δυο σετ είχε ξεκινήσει καλύτερη η Σάκκαρη, που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα break που έκανε. Στο 1ο σετ είχε προηγηθεί με 3-1 η Ελληνίδα τενίστρια, με την Paolini να κερδίζει τα 5 από τα 6 επόμενα games και να παίρνει το σετ με 6-4.

Η Σάκκαρη άνοιξε και το 2ο σετ με break και είχε μάλιστα τριπλή ευκαιρία για να κάνει double break στο 0-2, 0-40. Η Paolini κατάφερε να μείνει στο game και να υπερασπιστεί το σερβίς της, αλλάζοντας για μια φορά το momentum μετά απ’ αυτό, αφού κέρδισε 6 διαδοχικά games και μετέτρεψε το 0-2 σε 6-2, για να “κλειδώσει” τη νίκη της σε 81 λεπτά.

Για 1η φορά κέρδισε τη Σάκκαρη η Paolini, η οποία είχε ηττηθεί από την Ελληνίδα παίκτρια στο Roland Garros πριν 2 χρόνια, ενώ για 2η φορά προκρίθηκε στα προημιτελικά ενός WTA 1000 τουρνουά, μετά το Σινσινάτι το περσινό καλοκαίρι.

Θα περιμένει την αναμέτρηση της Elena Rybakina με τη Magdalena Frech η 28χρονη Ιταλίδα τενίστρια, για να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει στον αυριανό προημιτελικό.

Η Σάκκαρη από την πλευρά της ολοκλήρωσε την περιοδεία της στα τουρνουά της Μέσης Ανατολής, σίγουρα όχι με τον καλύτερό τρόπο, αφού είχε 3 ήττες σε 4 αναμετρήσεις σε Άμπου Ντάμπι, Ντόχα και Ντουμπάι, ενώ και οι εμφανίσεις της δεν ήταν αντιπροσωπευτικές του επιπέδου που μπορεί να παίξει.

Η πρώτη της νίκη πάντως στο Ντουμπάι, αυτή που έκανε χθες κόντρα στην Emma Navarro, της εξασφάλισε ξανά μια θέση στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, απ’ όπου βγήκε προσωρινά αυτή την εβδομάδα.

Η καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, η οποία στην προσπάθειά της να βγει απ’ αυτή την αγωνιστική “κρίση” τερμάτισε την προηγούμενη εβδομάδα τη συνεργασία της με τον Tom Hill μετά από 6 χρόνια, αναμένεται να επιστρέψει στο tour σε δυο περίπου εβδομάδες, για το 1000άρι του Indian Wells.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This