Επιλογή Σελίδας

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Πιερικού εν όψει του κυριακάτικου (15.00) εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Πετριτή, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Εκτός μάχης τέθηκαν ο Κυπαρίσσης που δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του και ο Μπάλλας που υπεστη διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση.

Απών θα είναι και ο Σαραντίδης που θα εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών.

Στον αντίποδα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, επιστρέφουν ο Καρατάσιος που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του καθώς και ο Μπλέτσας που εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι τερματοφύλακες Μπίντσης και Τσακνάκης καθώς και οι Καρατάσιος, Μακρίδης, Γιαλαμίδης, Κωνσταντίνιδης Δ., Οικονομόπουλος, Καλαϊτζής, Φασίδης, Μίγγος, Στόιος, Οικονομίκος, Κατσαβάκης, Μπαλογιάννης, Κατσιαμήτας, Μπλέτσας, Ματζαλάκου, Μυρωτής, Στραβογάννης και Δεληγιάννης.

Τι ισχύει για εισιτήρια και είσοδο φιλάθλων

Σε ότι αφορά την προσέλευση των φιλάθλων στο παιχνίδι της Κυριακής, υπενθυμίζεται ότι ισχύει γενική είσοδος 10€ και δικαίωμα ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ εισόδου για τις γυναίκες και τους νέους ως 18 ετών.

Παράλληλα, με σεβασμό στις γενιές που υποστηρίζουν εδώ και χρόνια την αγαπημένη ομάδα της Κατερίνης, για τους φιλάθλους μας 60 ετών και άνω διατίθεται εισιτήριο των 5€.

* Θα λειτουργεί εκδοτήριο από τις 13:30, ενώ η είσοδος θα γίνεται από τη θύρα

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "WIRIMICEH ΠΟΔΟΣ ΠΡΩΤ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ“' ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΟΣΠΟΝΔΙΑ の Εθνική PAKO PIEMKOSK 10n ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α'ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 12.11.2023 ΩΡΑ 15.00 μ.μ. ΑΣΤΕΡΑΣ VS 1981 ΠΕΤΡΙΤΗ n ΠΕΡΙΚΟΣ 1961 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ Φίλαθλοι, στηρίζουμε την.ομάδα της καρδιάς μας"

Pin It on Pinterest

Shares
Share This