Επιλογή Σελίδας

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ για την πρόταση συνεργασίας που έχει δεχτεί ο Σάκης Τσιώλης από τον Πιερικό.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε το Σάββατο (9/6) στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Libero», κάνοντας αρχικά αναφορά στη διαδρομή του στον Ηρακλή, τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, ενώ τόνισε ότι είναι μονόδρομος να εμπλακεί ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης και με σωστές επιλογές o «Γηραιός» να πρωταγωνιστήσει.

Για το «φλερτ» με τον Πιερικό ο Σάκης Τσιώλης επεσήμανε: «Το μέγεθος του Πιερικού και της Κατερίνης ποδοσφαιρικά το έχω γνωρίσει και ως παίκτης και ως προπονητής. Είναι τιμή για κάθε επαγγελματία προπονητή να έχει πρόταση από αυτό το σύλλογο. Ευχαριστώ τον Τομ Παπαδόπουλο αλλά και αρκετό κόσμο που μου έχει στείλει μήνυμα για τη θέλησή τους να αναλάβω. Τον εκτιμώ τον συγκεκριμένο άνθρωπο, βοήθησε τον Ηρακλή στα δύσκολα, στο διάστημα που ήμουν. Πλέον, έχουμε προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις. Θα το δω σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο, θα το δουλέψω, είχα ήδη κάποιες προτεραιότητες σε ομάδες πριν την πρόταση και κάποιες υποχρεώσεις. Ο Πιερικός είναι μεγάλη ομάδα, ίσως πέρυσι δε πέτυχε το στόχο του γιατί δεν είχε χημεία και σωστή αξιολόγηση».

«Με τον Τομ Παπαδόπουλο υπάρχουν οι προϋποθέσεις»

Για να συνεχίσει ο Καρδιτσιώτης προπονητής: «Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο. Πιστεύω έμαθε πολλά πέρυσι ο Πιερικός. Πρέπει να ανανεωθεί το ρόστερ και να έρθουν παίκτες που θα μπορούν να στηρίξουν το στόχο του. Με τον Τομ Παπαδόπουλο υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Στις ομάδες που δούλεψα είχα καλή σχέση με τον κόσμο τους. Πρέπει να ταυτίζονται κόσμος και ομάδες για να γίνεται ωραίο το ταξίδι. Μέχρι το Σάββατο πρέπει να λήξει η ιστορία για μένα και τον Πιερικό, δεν πρέπει να περιμένει πολύ».

Πηγή: Monobala

Pin It on Pinterest

Shares
Share This