Επιλογή Σελίδας

Του Παναγιώτη Γκαμπράνη

Ο Άρης κατέρρευσε ολοκληρωτικά στο δεύτερο ημίχρονο και υπέκυψε στον Ατρόμητο και το Κλεάνθης Βικελίδης ξέσπασε σε αποδοκιμασίες κατά της ομάδας και της διοίκησης. Η σεζόν είναι προβληματική, ο κόσμος του Άρη έχει ξενερώσει και ο Θόδωρος Καρυπίδης καλείται να βρει λύσεις.

Η εικόνα που έχει μείνει στους φίλους του Άρη μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι η εικόνα των αποδοκιμασιών, των συνθημάτων και της γιούχας. Δεν είναι η πρώτη φορά και αν κρίνει κανείς από την αγωνιστική συμπεριφορά δεν θα είναι και η τελευταίαμ σε μια χρονιά που άρχισε προβληματικά και συνεχίζεται με τον ίδιο τρόπο.

Ξενέρωσε ο κόσμος

Είναι προφανές ότι ο κόσμος του Άρη έχει ξενερώσει. Κι έχει ξενερώσει γιατί τα τελευταία χρόνια είχε χτιστεί με μεγάλη προσπάθεια και πολλές δυσκολίες κάτι καλό, μία ομάδα που έπαιζε ελκυστικό ποδόσφαιρο και διεκδικούσε όλο και περισσότερα πράγματα και μέσα σε χρόνο ρεκόρ διαλύθηκε με απανωτά λάθη για να φτάσουμε στη σημερινή εικόνα.

Εικόνα που μπορεί να διορθώσει μόνον ο Θόδωρος Καρυπίδης, που δέχεται και τα βέλη. Αυτός βρίσκεται στην κορυφή, έχει την ευθύνη και πρέπει να προστατέψει και την επένδυσή του, αλλά να βελτιώσει και το αποτέλεσμα, που σίγουρα δεν μπορεί να τον αφήνει ικανοποιημένο.

Από το ίδιο σημείο λέγαμε πως η σεζόν θα είναι δύσκολη και πως ο Άρης θέλει πολλή δουλειά. Πως πρέπει να μάθει να χτίζει ομάδα κερδίζοντας. Όταν όμως σε τέσσερα διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια έχει μία ισοπαλία με την Κηφισιά και μία ήττα από τον Ατρόμητο, με την εικόνα που παρουσιάζει, καταλαβαίνει κανείς πως τα χειρότερα ακόμα δεν ήρθαν.

Έρχονται δύσκολες μέρες

Ο Άρης καλείται να πάει σε διαδοχικά ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αφού παίξει πρώτα πληγωμένος στον Βόλο, να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Κύπελλο και κινδυνεύει πολύ νωρίς να βρεθεί ολοκληρωτικά εκτροχιασμένος, πριν καν πλησιάσει η μεταγραφική περίοδος, όπου μπορεί να συμμαζευτεί το κακό. Υπάρχει όμως πλάνο; Υπάρχει προοπτική; Υπάρχει σχέδιο; Ή θα συνεχιστεί η τσαπατσούλικη διαχείριση όπως συμβαίνει από το τέλος της προηγούμενης σεζόν και την αρχή της καινούργιας;

Ο κόσμος δεν έχει πειστεί ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο γι΄αυτό και γυρίζει αργά αλλά σταθερά την πλάτη. Κι αυτό αποτελεί μεγαλύτερο πρόβλημα από μία ήττα με τον Ατρόμητο…

Πηγή: Sport Day

Pin It on Pinterest

Shares
Share This