Επιλογή Σελίδας

Μάθημα ζωής δίνει ο τερματοφύλακας του Κεραυνού Μακρυγιάλου, Γιάννης Αθανασιάδης. Ο 26χρονος πορτιέρε διαγνώστηκε με Διαβήτη τύπου 1, όμως δεν το έβαλε κάτω και μετά από απουσία τεσσάρων ετών επέστρεψε στα γήπεδα, φορώντας ξανά τα γάντια της μακρυγιαλιώτικης ομάδας. Ο Αθανασιάδης αισθάνθηκε την ανάγκη να συγχαρεί τον Απόλλωνα Ράχης για τη νίκη με 5-0 επί του Κεραυνού Μακρυγιάλου αλλά και να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Κεραυνού για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Κυρίως όμως θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι τον στήριξαν στην περιπέτεια της υγείας του και βρίσκονται δίπλα του βοηθώντας στη “μάχη” με τον Διαβήτη.

Το μήνυμα του Γιάννη Αθανασιάδη:

Θα ήθελα να συγχαρώ δημόσια την ομάδα του Απόλλωνα Ράχης για την επικράτησή τους με 5-0 επί της ομάδας μου.

Παράλληλα, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Κεραυνού Μακρυγιάλου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, δίνοντάς μου την ευκαιρία να αγωνιστώ μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας μου από τα γήπεδα.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια κάποιους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου σε αρκετά δύσκολες στιγμές, στη Λάρνακα της Κύπρου όπου ζούσα τα τελευταία δύο χρόνια. Τον περασμένο Ιούνιο διαγνώστηκα με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και έτσι, από τα 26 μου χρόνια, απαιτείται να κάνω ένεση ινσουλίνης κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ιατρούς και νοσηλευτές της Παθολογικής πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, οι οποίοι ήταν πάντα κοντά μου τις πέντε ημέρες νοσηλείας μου.

Θέλω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Στυλιανού, ο οποίος ήταν ο γιατρός που με παρακολουθούσε όσο βρισκόμουν στην Κύπρο.

Θέλω επίσης να πω, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Ζωγράφου από το Διαβητολογικό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Άφησα τελευταία την κ. Θέκλα Βασιλείου, νοσηλεύτρια Διαβήτη του κ. Στυλιανού, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, η οποία με “ταρακούνησε” δίνοντάς μου δύναμη με τα λεγόμενά της, δίνοντάς μου πληροφορίες για τον Διαβήτη και ρυθμίζοντάς τον πάρα πολύ καλά. Ήταν και είναι κοντά μου όταν την χρειάζομαι, πρόθυμη να λύσει κάθε απορία μου, κάνοντάς με πιο δυνατό για να μπορώ σήμερα να βρίσκομαι στα γήπεδα της Πιερίας με αντίπαλο τον Ζακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1, σε ελεγχόμενο στάδιο με ινσουλίνη. Κυρία Βασιλείου, σας ευχαριστώ!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This