Επιλογή ΣελίδαςΠολύ κοντά σε συμφωνία με τον Λεωνίδα Μπίλη βρίσκεται ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου. Οι διοικούντες την ομάδα της Πιερίας, η οποία κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική έχουν συζητήσει με τον έμπειρο προπονητή (αποχώρησε από τη Θύελλα Σαρακηνών) για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στη νέα σεζόν, με την εξέλιξη αυτή να φαντάζει πολύ πιθανή.

Το ντιλ, εκτός απροόπτου, θα ολοκληρωθεί μετά τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου και των εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Κοντά και σε Συμεωνίδη οι Κεραμιδιώτες

Οι ιθύνοντες του Εθνικού βρίσκονται σε συζητήσεις και με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Συμεωνίδη, του οποίου η συνεργασία, επί διετία, με την ΑΕ Καρίτσας, ολοκληρώθηκε. Όλα τα δεδομένα δείχνουν πως και ο Συμεωνίδης θα αποτελέσει μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας του Νέου Κεραμιδίου. Και αυτη η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί μετά τη Γενική Συνέλευση της Κυριακής και τις εκλογές στον σύλλογο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This