Επιλογή ΣελίδαςΗ διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Καλαμπάκα. Ο πολύπειρος επιθετικός ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα για οικογενειακούς λόγους κρίνοντας πως δε θα μπορούσε να βοηθήσει τον Δία για μία ακόμη σεζόν στη Γ’ Εθνική και το Δ.Σ. έκανε δεκτό το αίτημά του.

Και η ίδια η παρουσία του Δημήτρη στο δυναμικό της ομάδας μας τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μία μεγάλη τιμή για εμάς, με το πλούσιο βιογραφικό του, την αγωνιστική του αξία και το ήθος του να μιλούν από μόνα τους.

Σύσσωμη η οικογένεια του Δία Δίου ευχαριστεί τον Δημήτρη Καλαμπάκα για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και κάθε καλό στη ζωή του.

Η δήλωση του Δημήτρη Καλαμπάκα:

«Συγχαρητήρια σε όλους για τις δύο πετυχημένες χρονιές. Δυστυχώς εγώ φέτος δεν θα μπορέσω να σας βοηθήσω στο όμορφο ταξίδι της Γ’ Εθνικής, κυρίως για οικογενειακούς λόγους όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Στέφανο Συρανίδη και όλη την διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για τα δύο όμορφα αυτά χρόνια. Περάσαμε μαζί καλές και κακές στιγμές και κρατάω μονό τις καλές. Έκανα πολλούς φίλους στην ομάδα που είναι και το σπουδαιότερο στις μέρες μας. Τέλος, εύχομαι φέτος να ολοκληρωθεί η χρονιά με επιτυχία εκπληρώνοντας τον στόχο σας χωρίς τραυματισμούς».

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This