Επιλογή Σελίδας

Με δυο γκολ του Σεχολάρι και ένα του Κέρι, ο Πιερικός επιβλήθηκε 3-0 του Θεσπρωτού, κλείνοντας νικηφόρα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το… δώρο που οι Κατερινιώτες περίμεναν από τον Τηλυκράτη δεν ήλθε ποτέ, καθώς η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε με 3-1 στο νησί του Ιονίου και κατέκτησε το πρωτάθλημα, αφήνοντας τον Πιερικό έναν βαθμό πίσω (87-88).

Στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι του Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, το 1-0 έγινε μόλις στο 5′ με κεφαλιά του Σεχολάρι στην “καρδιά” της άμυνας των φιλοξενούμενων, έπειτα από φάουλ του Κέρι.

Το 2-0 σημειώθηκε στο 10′ ξανά με τον Σεχολάρι να νικάει με “καρφωτή” κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι τον Παγκράτη, έπειτα από σέντρα του Ρέντζα από δεξιά.

Το τελικο 3-0 “έγραψε” στο 84′ ο Κέρι, με κοντινό πλασέ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Παντικίδη και Κουντουρά, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Περικλής Αμανατίδης): Μένκα, Σουλιώτης, Κωτσιόπουλος, Τσαγκαλίδης (85′ Μαυρίδης), Ρέντζας (75′ Ανδρικόπουλος), Λαγός (85′ Ζαπουνίδης), Κραγιόπουλος, Ιννος, Ματζαλάκου (75′ Γατόπουλος), Κέρι, Σεχολάρι (80′ Κυπαρίσσης).
Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Παγκράτης, Σαράκης, Αγγελούλης, Ορφανός, Πατρώνης, Μπαλός, Ροβίνας, Οικονομίκος, Ντίαζ, Κατελούζος, Τασιούλας.