Επιλογή Σελίδας

Την αλλαγή στη θέση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας έκανε γνωστή η Ένωση μέσω σχετικής ανακοίνωσης. Τη θέση του μέχρι πρότινος προέδρου, Αθανάσιου Καλότση, αναλαμβάνει το Χρήστος Γκαντίδης.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διατησίας, Αθανάσιο Καλότση, για την πολυετή προσφορά του στο μπασκετικό γίγνεσθαι της Ένωσης. Η συνεργασία μας καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του από τον Ιανουάριο του 2022 μέχρι και σήμερα υπήρξε υποδειγματική και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και σταδιοδρομία σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

Νέο μέλος στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας αναλαμβάνει ο Νικόλαος Ντόγκας, τον οποίον καλωσορίζουμε κι ευχαριστούμε για την άμεση αποδοχή της πρόσκλησής μας.

Χρέη Προέδρου της Επιτροπής, κατόπιν σύμφωνης γνώμης των συναδέρφων του Γιαμούζη Αριστοτέλη και Νικολάου Ντόγκα, αναλαμβάνει από σήμερα κιόλας ο Χρήστος Γκαντίδης, μέχρι πρότινος μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Του ευχόμαστε «σιδεροκέφαλος» και καλή επιτυχία στον νέο και απαιτητικό ρόλο του.

Τέλος, δεσμευόμαστε ότι μαζί με τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας θα προχωρήσουμε χέρι χέρι και σε αγαστή συνεργασία για να επιλύσουμε τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα του αθλήματος που από κοινού υπηρετούμε».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This