Επιλογή Σελίδας

Ο προπονητής του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, Λεωνίδας Μπίλης, απάντησε σε ερωτήσεις που του απηύθυνε το γραφείο τύπου του Συλλόγου.

Δείτε τι είπε:

Ζούμε για 2η φορά μέσα σε ένα χρόνο, το ψυχοφθόρο και εξοντωτικό για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Lockdown. Τι προβλήματα δημιουργούνται αγωνιστικά στην ομάδα σου και γενικότερα σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας

“Δυστυχώς ξαναβλέπουμε μπροστά μας μια κατάσταση πάρα πολύ επικίνδυνη τόσο για το σώμα όσο κ για την ψυχή μας η στάση μας όμως απέναντι και σε αυτό το τεράστιο εμπόδιο για τον άνθρωπο, πρέπει να είναι όπως αρμόζει. Να κοιτάξουμε στα μάτια το πρόβλημα και με σθένος ψυχραιμία και δύναμη να το ξεπεράσουμε. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς στην ομάδα μας θα το αντιμετωπίσουμε πρώτα ατομικά και μετά ομαδικά όλοι μαζί σαν Ομάδα. Αρχικά αυτή η εβδομάδα ήταν εβδομάδα πλήρους αποκατάστασης τόσο σωματικής όσο και ψυχικής. Την δεύτερη εβδομάδα θα ζητήσουμε από τους παίκτες μας να προπονηθούν ατομικά και την επόμενη θα επιτηρήσουμε την δουλειά τους σε πολύ μικρά γκρουπ των δύο ατόμων όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο. Έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για το καλό σενάριο να λήξει η καραντίνα στον χρόνο που ανακοινώθηκε Αυτό είναι το πλάνο μας”.

Πόσο δύσκολη θα είναι η επανεκκίνηση (αγωνιστικά) αν στην πιο αισιόδοξη πρόβλεψη βάση των δηλώσεων της πολιτείας, ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα σε τρεις εβδομάδες;

“Εάν ξεκινήσει σε τρεις εβδομάδες που το βλέπω πολύ δύσκολο αλλά το εύχομαι, δεν θα είναι μεγάλο το πρόβλημα. Εγώ νομίζω ότι έτσι όπως σας είπα, οφείλουμε να δουλέψουμε και κυρίως να υποστηρίξουν ψυχικά τους αθλητές γιατί εκεί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα νομίζω”.

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου είναι σύλλογος που «σφύζει» από διοικητική υγεία και δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα στην διακοπή. Πιστεύεις όμως ότι υπάρχουν σωματεία τα οποία κινδυνεύουν να δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής αν συνεχιστεί αυτή η απραξία;

“Δεν ξέρω τι θα γίνει με όλες τις ομάδες, εμείς σκεφτόμαστε τα του οίκου μας πρώτα. Πιστεύω ότι το μέχρι τώρα δείγμα σε όλο το κομμάτι του οργανισμού του Εθνικού, εννοώ Διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα, σφύζει από υγεία. Ίσως αυτό είναι και το όπλο μας”.

Ποιες είναι οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις για την ομάδα που έφτιαξες με τους συνεργάτες σου. Μετά από 5 παιχνίδια υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα που παρουσιάζει ο Εθνικός στο πρωτάθλημα;

“Αν και είναι ακόμα η αρχή και βάση της γενικότερης κατάστασης όταν ξεκινήσαμε πολύμηνη αποχή lock down κλπ, νομίζω ότι είμαστε λίγο κάτω από το άριστα. Για να ακριβολογώ 3 πόντους κάτω από το άριστα.
Βέβαια θα προσπαθήσουμε τώρα με τη εμπειρία αυτών των αγώνων να γίνουμε καλύτεροι στις επιλογές μας και στην δουλειά μας. Να βελτιωθούμε δηλαδή. Πιστεύω ότι ήρθαμε για να μείνουμε σαν ομάδα, σαν κοινότητα, σε ένα επίπεδο πιο ψηλό και πάντα να κοιτάμε προς τα πάνω”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This