Επιλογή Σελίδας

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη Γ’ Εθνική πέτυχε ο Βατανιακός που κέρδισε με 2-1 τα Τρίκαλα, στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Η ομάδα της Κατερίνης έφτασε στην επικράτηση με δυο γκολ του Μιχαηλίδη, στο 62′ και στο 68′ ενώ οι Θεσσαλοί μείωσαν με τέρμα του Βασιλείου στο 69′.

Έτσι, ο Βατανιακός έφτασε τους 24 βαθμούς, “πιάνοντας” στη 14η θέση τη Θύελλα Κατσικά (οι Γιαννιώτες υπερτερούν στην ισοβαθμία) και πλέον απέχει 3 βαθμούς από την 11η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής και αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Θεσπρωτός.

Την ερχόμενη Κυριακή, οι Κατερινιώτες “δοκιμάζονται” στην έδρα του Αστέρα Λιανοκλαδίου Σταυρού.

Το “φιλμ” του αγώνα
9′ Ο Μιτακίδης έκανε το σουτ από κοντά αλλά η μπάλα και λόγω του ισχυρού άνεμου έφυγε εκτός περιοχής.
13′ Ο Φιρινίδης με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ τη μπάλα που πήρε περίεργη τροχιά μετά από γέμισμα των φιλοξενούμενων στην περιοχή του Βατανιακού.
44′ Ο Βασιλείου σε αντεπίθεση για τους Θεσσαλούς έκανε το γύρισμα για την περιοχή εκεί όπου ο Σαμάντας έκανε το συρτό επικίνδυνο σουτ που έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Φιρινίδης.
46′ Σουτ του Μιχαηλίδη, έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί των Τρικάλων.
53′ Ο Μητράκας από ευνοϊκή θέση έκανε το πλασέ το οποίο ήταν αδύναμο, δίνοντας την ευκαιρία στον Κατσαντώνη να απομακρύνει σωτήρια τη μπάλα πάνω στη γραμμή.
62′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Δ. Ανανιάδη, ο Λιόλιος με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Μιχαηλίδη στο δεύτερο δοκάρι κι εκείνος με νέα κεφαλιά έκανε το 1-0.
68′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Μιχαηλίδης, μετά από προσποίηση του Μητράκα, με συρτό σουτ έκανε το 2-0 για τον Βατανιακό.
69′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Βασιλείου με σουτ από πλάγια θέση μείωσε σε 2-1 για τα Τρίκαλα.
73′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Δ. Ανανιάδη, ο Λιόλιος έκανε το σουτ που έφυγε άουτ.
85′ Σουτ του Αλεξίου, έφυγε άουτ.
88′ Εκπληκτική απόκρουση του Φιρινίδη σε κόρνερ, σε σουτ του Αλεξίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Τασιόπουλος με βοηθούς τους Σακκά και Κίτο, της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Σαμανίδης (31′) και Δ. Ανανιάδης (64′) του Βατανιακού και οι Μπέκας (32′) και Κατσαντώνης (90′) των Τρικάλων.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης (80′ Μάλα), Γκαράτζιας, Λιόλιος, Ανανιάδης Χ., Μιχαηλίδης (90′ Δημητρίου), Δαλαμήτρας, Μιτακίδης. Ανανιάδης Δ. (90’+4′ Χαντζαρίδης), Μητράκας (90’+4′ Φιρινίδης Χ.).
ΑΟ Τρίκαλα (Σάκης Θεοδοσιάδης): Αναγνώστου, Μάγγος, Τζέλής (46′ Μαλακασιώτης), Κατσαντώνης, Σκόνδρας Ι., Ιωάννου (63′ Ζαΐμι), Μπέκας (70′ Κοντογεώργος), Σκόνδρας Ν., Αλεξίου, Σαμαντάς, Βασιλείου (80′ Μαγκούτης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This