Επιλογή Σελίδας

 Άνοιξε χθες Παρασκευή στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο η αυλαία του διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων Athens CSI1* EEF Evolution League και θα κλείσει την Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για ένα νέο πρωτοποριακό θεσμό της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας, που περιλαμβάνει εκτός από τα ατομικά, αλλά και μεικτά ομαδικά αγωνίσματα. Στον διεθνή αυτό αγώνα δίνουν το παρών 150 αθλητές με 170 άλογα από 8 χώρες: την Ελλάδα, την Βουλγαρία, την Τουρκία, τη Ρουμανία, την Κύπρο, τη Γαλλία, τη Σερβία και την Ουγγαρία.

Στο τελευταίο και υψηλότερο χθεσινό αγώνισμα ύψους 1.30μ. στην 1η και 2η θέση ήταν για την Ελλάδα ο Δημήτρης Νάτσης με τον Cresco με 0 βαθμούς και χρόνο 58,93 και ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον Idefix del Laghetto με 0 και χρόνο 60.03.

Σήμερα, στο αγώνισμα ύψους 1.05μ. νικητής αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον Gijs με την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή σε χρόνο 60,50, ενώ ακολούθησαν στην 2η και την 3η θέση η Ρουμάνα Anna Maria Mirea με τον Demon van Damon Hill με χρόνο 68,40 και ο Βούλγαρος Ivaylo Tsvetanov με τον Mickey Mouse με χρόνο 69,06.

Στο πρώτο μεικτό ομαδικό αγώνισμα των αγώνων, της κατηγορίας παίδων ύψους 1.15μ. η ομάδα Blue Airlines με τις Εμμέλεια Οικονομοπούλου με την Stella Blu, την Δανάη Φιλιώτη με τον Painted Black και την Ελευθερία Μυρτώ Γαίτη με τον Hermieque κατέλαβε την 1η θέση.

Στο δεύτερο μεικτό ομαδικό ύψους 1.25μ. νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η MVA Mares με τους Ελλάς Λεμονίδη με τον Venedig, την Μιλένα Παππά με τον Eh Bien van T & L και τον Benjamin Plantade με την Kelly TJEF.

Επίσης σήμερα στην κατηγορία Νέων Ίππων, στην κατηγορία 5 ετών την 1η θέση πήρε ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον Ontario Z και στην κατηγορία 6-7 ετών ο Σταύρος Γεωργόπουλος με την Queen Capitol.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ το κυριακάτικο πρόγραμμα του διεθνή αγώνα αρχίζει στις 10.00 και περιλαμβάνει τρία αγωνίσματα των νέων ίππων, ύψους 1.10μ. και το τελευταίο μεικτό ομαδικό αγώνισμα ύψους 1.30μ..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This