Επιλογή Σελίδας

Το 58ο Super Bowl έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά στην Cosmote TV, η οποία ανανέωσε τη συνεργασία της με το NFL και θα συνεχίσει να μεταφέρει πλούσιο θέαμα από το αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο τελικός του Super Bowl, που αποτελεί το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό γεγονός στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα προβληθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου (01:30) στο Cosmote Sport 3HD. Όλη η δράση θα λάβει χώρα στο Allegiant Stadium της Νεβάδα, με τους Kansas City Chiefs και San Francisco 49ers να διεκδικούν το πολύτιμο τρόπαιο.

Οι δύο αντίπαλοι είχαν βρεθεί ξανά αντιμέτωποι στο 54ο Super Bowl το 2020, με τους Chiefs να παίρνουν τη νίκη. Η ομάδα του Κάνσας, στην οποία αγωνίζεται και ο Έλληνας Γιώργος Καρλαύτης και αποτελεί την κάτοχο του περσινού τίτλου, διεκδικεί το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας της, μετά τις κατακτήσεις του 1969, του 2019 και του 2022. Από την άλλη, οι 49ers βρίσκονται στη δεύτερη θέση της λίστας των ομάδων με τις περισσότερες κατακτήσεις, έχοντας πέντε τρόπαια (1981, 1984, 1988, 1989, 1994).

Το show στο ημίχρονο του τελικού, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο όλα τα βλέμματα και αποτελεί ένα από τα πιο εμπορικά μουσικά event, θα αναλάβει o σταρ της R&B μουσικής, Usher.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This