Επιλογή Σελίδας

Της Χρύσας Ζερβού

Για όσα έχουν συμβεί όσον αφορά τις πληρωμές από την ΑΕ Καραϊσκάκης, θέλησε να μιλήσει ο Λεωνίδας Κυβελίδης.

Ο εκ των αρχηγών του συλλόγου την περσινή χρονιά που πλέον αποτελεί παρελθόν από το σωματείο, ξεκαθαρίζει τα πράγματα, αναφερόμενος στα συμφωνηθέντα τα οποία η νέα διοίκηση δεν τήρησε.

Ο Κυβελίδης είναι ένας παίκτης με… βαρύ βιογραφικό, που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, αυτά τα 16 χρόνια που αγωνίζεται στην Ελλάδα έχοντας περάσει από ιστορικές ομάδες όπως το Αιγάλεω, η Δόξα Δράμας, η Παναχαϊκή, ο Πανθρακικός, η Κέρκυρα, ο Απόλλων Σμύρνης, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Άρης, ο Απόλλων Πόντου.

Στη δήλωσή του στην ιστοσελίδα μας, τονίζει πώς τα οφειλόμενα είναι ακόμα πολλά, ενώ διαψεύδει και την ανακοίνωση της ομάδας της Άρτας, πώς έχουν πληρωθεί όλοι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Προσφέραμε τόσα πολλά στην ομάδα… Ο κ. Δράκος τηρούσε τις συμφωνίες που είχαν γίνει, όμως στη συνέχεια άλλαξε η διοίκηση. Η νέα διοίκηση παρά το γεγονός πώς αναγνώρισε τα συμφωνηθέντα, δεν τα τήρησε.

Στη συνέχεια επειδή οι αρχηγοί, οι μεγάλοι, μπήκαμε μπροστά με τη δήλωση ότι ήμασταν απλήρωτοι, που είναι και αλήθεια, στοχοποιηθήκαμε. Η διοίκηση είχε ανακοινώσει πώς ήμασταν πληρωμένοι, κάτι που δεν ισχύει!

Η συνεργασία μας με το σύλλογο λύθηκε, όμως είναι ακόμα πολλά τα οφειλόμενα. Αυτό που θέλω να περάσω μέσα από αυτήν την ιστορία και στα νέα παιδιά, είναι να προσέχουν τις συμφωνίες τους, έτσι ώστε να μην αναγκαστούν να έρθουν στη θέση μας!»

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This