Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας η ΑΕ Περίστασης που κέρδισε με 1-0 τον Καλλιθεακό Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της Περίστασης με τυπικά γηπεδούχο τον Καλλιθεακό, ενώ στον β’ γύρο θα γίνει το ακριβώς αντίθετο.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 70′ ο πολύπειρος Αποστολίδης που διανύει το 46ο έτος της ηλικίας του αλλά δε φαίνεται… έτοιμος να σταματήσει! Ο Αποστολίδης εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Κουσουρή από αριστερά και με κεφαλιά “κρέμασε” τον Γκεβρέκη “γράφοντας” το 0-1.

Έτσι, η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή έφτασε τους 6 βαθμούς, έχοντας το απόλυτο όπως επίσης Ατρόμητος Κατερίνης και Ακαδημία Πλαταμώνα ενώ ο Καλλιθεακός είναι μια από τις 3 ομάδες χωρίς βαθμό (Αετός Καταλωνίων και Άρης Κοκκινοπλιτών).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μηνούδης με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Β. Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Καλλιθεακός Καλλιθέας (Μίμης Μπενίσκος): Γκεβρέκης, Μπαλαούρας, Σαμαλής (80′ Περβατάι), Μπαμπέτας, Σκέντος, Ζύμερι, Νούσκας, Κεραμιδιώτης, Καμπερίδης, Παπαδόπουλος, Αμβροσιάδης.

ΑΕ Περίστασης (Στέφανος Ταβουκτσής): Γαβριηλίδης, Μαχαιρίδης, Κουτσουμπέας, Κολαξίδης, Νίκου, Κουσουρής, Χατζηθεοδωρίδης, Κάλτσο (54′ Παπαδημητρίου), Σπυρλίδης (84′ Μπιζιώτας), Αποστολίδης (90′ Παπαδόπουλος), Γκουνέλας (54′ Κουκουνάρας).