Επιλογή Σελίδας

Ο Αιγινιακός παίζοντας κατά διαστήματα ποδόσφαιρο αξιώσεων κέρδισε εκτός έδρας την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης με 4-2, με συνέπεια να φτάσει σε ρυθμό ρελαντί στο πρώτο του τρίποντο στο Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίαςτης ΕΠΣ Πιερίας, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική ημέρα.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου ήταν αποτελεσματική και απέναντι στην νεανική ομάδα των Ποντίων έδειξε χαρακτήρα και ταυτόχρονα, ένα μέρος των μεγάλων φετινών δυνατοτήτων της.

Στο 2′ ο Χατζηδίμπας με κάθετη μπαλλιά βρήκε τον Ραφαήλ Παρδάλη, που με άψογο σούτ άνοιξε το  σκόρ και παράλληλα το δικό του… λογαριασμό στη χρονιά. 

Στο 5′ ο Σαββίδης ολομόναχος σούταρε από δύο μέτρα άουτ και χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να τελειώσουν τον αγώνα μόλις στο πρώτο πεντάλεπτο.

Στο 28′ οι Πόντιοι κέρδισαν πεναλτυ, σε χέρι του Γιαζιτζόγλου, που υπέδειξε η βοηθός Διαιτητής δίδα Κουρινιώτη στον διαιτητή κ. Μέγα και ο Περικλής Γιώτσας έφερε το ματς στα ίσια.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ά μέρους ο προωθημένος Ιωακείμ Δαραής μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων με κοντινό σούτ έγραψε το 1-2.

Στο 47′ ο Ραφαήλ Παρδάλης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, με πλασέ από πλάγια θέση κάνοντας το 1-3.

Στο 49′ ο Δαραής πάλι βγήκε μπροστά, σούταρε δυνατά ο γκολκίπερ Καρασσαβίδης απέκρουσε προσωρινά και ο Χατζηδίμπας, που πήρε το ριμπάουντ εύκολα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-4  και ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη.

Στο 74′ ο νεοεισελθών Κουρνούτης των Ποντίων διαμόρφωσε εξ επαφής το τελικό 2-4.

Διαιτητής ο κ. Μέγας με βοηθούς Διαιτητές τους κ.κ. Αδαμαντίδη και Κουρινιώτη.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΕ Ποντίων (Αστέργιος Γιώτσας): Καρασσαβίδης, Αδαμόπουλος Β., Παπαδημητρίου (63′ Κατσαμάγκας Π.), Γιώτσας, Πορφυρίδης, Καραφουλίδης, Μανουσαρίδης (69′ Αετός),  Αδαμόπουλος Δ. (57′ Κουρνούτης), Καζακλάρης (46′ Παμλίδης),  Μιχαλήτσος (63′ Λάμπρου), Κατσαμάγκας Ν..

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Μαλέσιος, Δαραής, Κακατάτσιος, Γιαζιτζόγλου, Χατζηδίμπας (84′ Ριζος), Κοσμίδης, Σαββίδης (57′ Αβραάμ), Κόλα (57′ Τσολακίδης), Παρδάλης (84′ Τασιώνας), Καπετάνος (65′ Τοπαλίδης), Μπουρανής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This