Επιλογή Σελίδας

Ο Θερμαϊκός Κορινού γνώριζε πως η νίκη στον αγώνα με τον Άρη Κοκκινοπλιτών δε θα ήταν αρκετή για να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Β’ κατηγορία καθώς θα έπρεπε παράλληλα να μην κερδίσει ο Αετός Καταλωνίων τον Καλλιθεακό.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε κι έτσι η νίκη των Κορινιωτών με το ευρύ 5-3 ήταν… χωρίς αντίκρισμα, με τον Θερμαϊκό να… γεύεται το “πικρό ποτήρι” του υποβιβασμού.

Ο Θερμαϊκός τερμάτισε στην τελευταία θέση των πλέι άουτ με 24 βαθμούς έναντι 25 του Αετού Καταλωνίων ο οποίος πλέον ελπιζει ο πρωταθλητής Βατανιακός να ανεβεί στη Γ’ Εθνική, κάτι που θα χαρίσει στην ομάδα των Καταλωνίων την παραμονή στην Α’ κατηγορία.

Ο Ζουκάν στο 9′ και στο 13′ έδωσε γρήγορα προβάδισμα δύο γκολ στον Θερμαϊκό.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-3 με γκολ του Μάντζιου στο 25′.

Ο Χρυσόπουλος στο 34′ μείωσε σε 1-3 για τον Άρη Κοκκινοπλιτών.

Στο 48′ ο Τριανταφύλλου μείωσε σε 2-3 για τους γηπεδούχους.

Στο 61′ ο Β. Κατσούλης “έγραψε” ¨το 2-4 για τον Θερμαϊκό.

Ο Α.Π. Κλιάνης στο 71′ μείωσε σε 3-4 για το “συγκρότημα” του Γιώργου Σκέντου.

Τη νίκη γοήτρου στους Κορινιώτες “επισφράγισε” στο 81′ ο Σαρρής, διαμορφώνοντας το τελικό 3-5.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μηνούδης με βοηθούς τους Αδαμαντίδη και Γερμανό.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Κυπαρισσόπουλος, Μάρκου, Στρατής, Σκέντος, Κλιάνης Α.Π., Μαργιάννης, Τριανταφύλλου, Τζήμος, Λαφατζής, Σαρρής, Χρυσόπουλος.

Θερμαϊκός Κορινού (Κώστας Τσέργας): Σαλκάμης, Γκάντας, Ταγκαλίδης, Αντωνιάδης Α. (73’ Αντωνιάδης Ν.), Κατσούλης Β., Χνουδάς, Ζουκάν (46’ Κουλουκουργιώτης), Κατσούλης Α. (81’ Κούγιογλου), Ορφανίδης, Μάντζιος, Γούτσιος (73’ Λαγδάρης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This