Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν η Αναγέννηση Κολινδρού που επικράτησε με 2-1 της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Ηλίας Δούλιας” για την 5η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Τα “τσακάλια” που θα ήταν σίγουρα στην 3η θέση έφτασαν στους 64 βαθμούς ενώ οι Πόντιοι έμειναν στους 35 βαθμούς και στην 6η θέση του πίνακα.

Οι Κολινδρινοί άνοιξαν το σκορ με τον Βαρνά στο 17′.

Ο Γιώτσας στο 21′ “απάντησε” για την ομάδα της Νέας Ζωής, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 38′ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Συλεούνης γιατί σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι εκτός της μεγάλης του περιοχής κι έτσι οι Πόντιοι υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα.

Το “τρίποντο” γοήτρου στην ομάδα του Ηλία Μποταΐτη χάρισε ο Πρασσάς, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 στο 80′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταφίδας με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Αβραμίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού:
Καρέκλας, Τσιάμης (60’ Παναγιωτίδης), Θυμιόπουλος Ν. (60’ Θυμιόπουλος Δ.), Μυσιούδης, Γκαράτζιας, Καμπερίδης, Πάσχος (60’ Κοσμίδης), Dyrmyshi, Βαρνάς (60’ Πρασσάς), Λουμάνι (60’ Ματζουράκης), Κούκλας.

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Συλεούνης, Γιώτσας, Μουρατίδης, Σεϊταρίδης Α., Μανουσαρίδης (54’ Σεϊταρίδης Μ.), Παπαγιάννης, Κουκουνάρας (64’ Μαλάσι), Καζακλάρης, Ανυφαντής (39’ Σεριακίδης), Τσακνάκης, Κυλώνης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This