Επιλογή Σελίδας

Πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας για τη σεζόν 2022-2023 αναδείχθηκε ο Βατανιακός που κέρδισε με 2-1 την αδιάφορη Ακαδημία Πλαταμώνα στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν για την 5η και τελευταία αγωνιστική του των πλέι οφ.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη αφού βρέθηκε… καβάλα στο άλογο μετά την ήττα του Αιγινιακού την Τετάρτη στον Πλαταμώνα, δεν ήταν διατεθειμένη να “αυτοκτονήσει” και επικρατώντας των “Νοτίων” “έκοψε” πρώτη το “νήμα” με 74 βαθμούς έναντι 72 του Αιγινιακού.

Η Ακαδημία Πλαταμώνα ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα στην 4η θέση με 51 βαθμούς.

Στο 16′ ο Παρδάλης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βατάν.

Με δεύτερο γκολ του ίδιου παίκτη στο 28′ ο Βατανιακός “αγκάλιασε” την κούπα του πρωταθλητή καθώς “βολευόταν” και με ισοπαλία.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 85′ ο Μανώλας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τραούδας με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Μπίνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Πολυχρονιάδης, Σαμανίδης, Δερμίσης (46′ Κολαξίδης), Παντζιάλας, Οικονόμου (46′ Αδαμόπουλος), Καραμανώλας, Ανανιάδης (46′ Τσικαδέρης), Παρδάλης (46′ Παπαδόπουλος), Δελαβερίδης, Μητράκας (46′ Ζώβληκας).

Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κούσιας (84′ Βακράτσας), Κατέλας Ν., Μπατζέλας, Σκαμαγκάς, Μήτρας, Παυλίδης, Χατζηλαδάς, Ταντής (57′ Καζαμίας), Κατσαρός, Γαλάνης, Μανώλας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This