Επιλογή Σελίδας

Στο -1 από τον Αετό Καταλωνίων παραμένει ο Θερμαϊκός Κορινού που κέρδισε με 4-2 την ΑΕ Καρίτσας σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Κορινού για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι Κορινιώτες έφτασαν τους 21 βαθμούς όμως ο Αετός Καταλωνίων επίσης νίκησε κι έτσι δεν άλλαξε η διαμορφωθείσα κατάσταση στην ουρά.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Κυριακή, στην τελευταία αγωνιστική, με τις δυο ομάδες που μάχονται να αποφύγουν την τελευταία θέση, να παίζουν εκτός έδρας με αδιάφορους αντιπάλους (Άρης Κοκκινοπλιτών – Θερμαϊκός Κορινού και Καλλιθεακός Καλλιθέας – Αετός Καταλωνίων).

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία θέση οδηγεί στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας ενώ η ομάδα που θα τερματίσει στην προτελευταία θέση θα σωθεί αν θα ανεβεί στη Γ’ Εθνική ο φετινός πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Η ΑΕ Καρίτσας προηγήθηκε 0-1 με γκολ του Κωστόπουλου στο 24′.

Το 0-2 διαμόρφωσε στο 27′ ο Ναζλίδης.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου με τον Ζαπουνίδη στο 34′.

Στο 54′ ο Γωνιάδης ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα του Θερμαϊκού.

Το 3-2 “έγραψε” στο 57′ ο Β. Κατσούλης.

Το τελικό 4-2 σημείωσε στο 69′ ο Ν. Αντωνιάδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Αδαμαντίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού (Κώστας Τσέργας): Σαλκάμης, Γκαντάς, Γούτσιος (87′ Μητσιόπουλος), Σπανός, Κατσούλης Β., Χνούδας, Αλχαζίδης (47′ Γωνιάδης), Αντωνιάδης Α., Ζαπουνίδης (76′ Λαγδάρης), Ορφανίδης, Αντωνιάδης Ν. (87′ Μαυρίδης).

ΑΕ Καρίτσας (Μίμης Μπενίσκος): Καλαϊτζίδης, Χασιώτης, Γουλαντάς, Γιαννακός, Κακκάνης (58′ Μητράκας Θ.), Δημητρουλόπουλος, Κωστόπουλος, Καρανάτσιος, Μητράκας Κ., Υφαντής, Ναζλίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This