Επιλογή Σελίδας

Με το εντυπωσιακό 5-2 η Ακαδημία Πλαταμώνα συνέτριψε τον Αιγινιακό και τον “γκρέμισε” από την κορυφή της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Πλαταμώνα για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη ήταν ασταμάτηση και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασαν στους Αιγινιώτες που έμειναν στους 69 βαθμούς έναντι 71 του Βατανιακού και πλέον για να στεφθούν πρωταθλητές χρειάζονται νίκη επί του Δία Δίου και παράλληλα ήττα του Βατανιακού από την Ακαδημία Πλαταμώνα.

Η Ακαδημία Πλαταμώνα που θα είναι σίγουρα τέταρτη το πρωτάθλημα, έφτασε τους 51 βαθμούς.

“Δήμιος” του Αιγινιακού ήταν ο Χατζηλαδάς που σημείωσε καρέ τερμάτων.

Συγκεκριμένα, άνοιξε το σκορ το 15′ και έκανε το 2-0 στο 20′ ενώ τα άλλα δυο γκολ που σημείωσε επιτεύχθηκαν στο 51′ (4-1) και 55′ (5-1).

Ενδιάμεσα για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Δ. Κατέλας, διαμορφώνοντας το 3-0 στο 38′ και από πλευράς φιλοξενούμενων ο Καπετάνος που μείωσε σε 3-1 στο 40′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο 87′ ο Χατζηδίμπας μείωσε στο τελικό 5-2 για τον Αιγινιακό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς την Β. Τσικλητάρη και τον Κουτσικανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κούσιας, Κατέλας Ν., Μπατζέλας (79′ Μανώλας), Σιαμάγκας, Μήτρας, Χατζηλαδάς (85′ Καζαμίας), Θεοδοσιάδης, Ταντής, Κατέλας Δ. (76′ Ντενάι), Κατσαρός, Παυλίδης.

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κύρου, Κακατάσιος, Δαραής, Παπαδόπουλος, Τσολακίδης, Χατζηδίμπας, Καταχιώτης (50′ Κοντούλης), Καπετάνος, Σαββίδης, Μιχαηλίδης (37′ Συράκος – 46′ Τασιώνας), Ρίζος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This