Επιλογή Σελίδας

Στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε ο Βατανιακός που κέρδισε με 1-0 την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος”, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Οι Βατανιώτες δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και την ίδια ώρα που ο μέχρι σήμερα πρωτοπόρος Αιγινιακός έχανε στον Πλαταμώνα, τον προσπέρασαν και πλέον το πρωτάθλημα βρίσκεται αποκλειστικά στα… πόδια τους. Η ομάδα της Κατερίνης έφτασε τους 71 βαθμούς έναντι 69 των Αιγινιωτών και της αρκεί η ισοπαλία στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Ακαδημία Πλαταμώνα για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Η ΠΑΕ Ποντίων έμεινε στους 35 βαθμούς και στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Το “χρυσό” γκολ για την ομάδα του Βατάν πέτυχε ο Καραμανώλας στο 42′, με το 0-1 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Τραούδα και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Αστέριος Γιώτσας): Τσακνάκης (74′ Συλεούνης), Γιώτσας, Μουρατίδης, Καραφουλίδης (62′ Μαλάσι), Σεϊταρίδης Α. (56′ Σεϊταρίδης Μ.), Μανουσαρίδης, Παπαγιάννης, Κουκουνάρας, Καζακλάρης, Ανυφαντής, Σταθακόπουλος.

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Ευθυμιάδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Κολαξίδης, Παντζιάλας, Ανανιάδης, Καραμανώλας (83′ Παπαδόπουλος), Καλαϊτζίδης (51′ Οικονόμου), Παρδάλης, Τσιώμης (70′ Δελαβερίδης), Μητράκας (83′ Ζώβληκας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This