Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλοι με το “χορταστικό” 4-4 αναδείχθηκαν Δίας Δίου και Ακαδημία Πλαταμώνα στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Δίου για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η Ακαδημία Πλαταμώνα που σίγουρα θα τερματίσει στην 4η θέση έφτασε τους 48 βαθμούς ενώ 36 έχει ο Δίας ο οποίος πλέον είναι μόνος στην 5η θέση, στο +1 από την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης.

Το παιχνίδι ήταν μια “μονομαχία” Καλαμπάκα – Δ. Κατέλα, οι οποίοι πέτυχαν χατ τρικ.

Ο Καλαμπάκας με δυο γκολ σε 3 λεπτά (8′-10′) έκανε το 2-0 για τον Δία. Και τα δύο τέρματα ήταν παρόμοια με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή του Δία να εκμεταλλεύεται κάθετες τροφοδοτήσεις και να πλασάρει επιτυχημένα τον Κούσια.

Ο Δ. Κατέλας μείωσε σε 2-1 στο 28′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το πέναλτι κέρδισε ο Χατζηλαδάς από το Μανίκα. Το 2-1 ήταν το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Με το… καλημέρα του β’ μέρος, στο 46′ ο Δ. Κατέλας νίκησε σε τετ α τετ τον Γκεβρέκη και ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 67′ ο Καλαμπάκας έκανε χατ τρικ, “γράφοντας” το 3-2 με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος σέντρα από αριστερά.

Στο 69′ ήλθε η “απάντηση” του Δ. Κατέλα που επίσης έκανε χατ τρικ, διαμορφώνοντας το 3-3, αφού πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Γκεβρέκη..

Το 4-3 για τον Δία ήλθε με αυτογκόλ (προβολή) του Σκαμαγκά στο 70′ μετά από σέντρα στα καρέ των φιλοξενούμενων.

Το τελικό 4-4 σημείωσε στο 89′ ο Χατζηλαδάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Γκεβρέκης (88′ Καραΐσκος), Πεΐδης, Αλεξανδρίδης, Βούλγαρης, Καραθάνος (74′ Γκίνας), Μότσιας, Καραμήτρος, Ζώβληκας, Καλαμπάκας (74′ Λαφατζής), Παγωνίδης, Μανίκας (90′ Ξανθόπουλος).
Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κούσιας, Κατέλας Ν., Μπατζέλας (70′ Ζιάκας), Σκαμαγκάς, Μήτρας, Χατζηλαδάς, Θεοδοσιάδης, Ταντής, Κατέλας Δ. (80′ Μανώλας), Κατσαρός, Παυλίδης (88′ Γαλάνης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This