Επιλογή Σελίδας

Ακόμη πιο κοντά στην παραμονή στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας βρίσκεται η ΑΕ Καρίτσας που κέρδισε εκτός έδρας τον Αετό Καταλωνίων με 2-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Οι Καριτσιώτες έφτασαν τους 32 βαθμούς και απέχουν πλέον 3 βαθμούς τόσο από τον 7ο Καλλιθεακό (35) όσο και από την 9η θέση στην οποία ισοβαθμούν Ατρόμητος και Άρη Κοκκινοπλιτών.

Ο Αετός έμεινε στους 19 βαθμούς και πλέον αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να διατηρηθεί στην 11η θέση, κρατώντας από κάτω του τον 12ο Θερμαϊκό Κορινού (15 β.).

Σε αυτή την περίπτωση, η ομάδα των Καταλωνίων θα σωθεί αν ο φετινός πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας ανεβεί στη Γ’ Εθνική (και ταυτόχρονα παραμείνει στη Γ’ Εθνική ο ΓΑΣ Σβορώνου, κάτι που θεωρείται σχεδόν σίγουρο). Σε διαφορετική περίπτωση, ο Αετός θα υποβιβαστεί.

Οι Καριτσιώτες προηγήθηκαν 0-1 με γκολ του Κωστόπουλου στο 42′.

Το 1-1 έκανε ο Κότσι στο 48′.

Ο Κωστόπουλος στο 56′ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ “έγραψε” το 1-2 χαρίζοντας το “τρίποντο” στους “κιτρινόμαυρους”.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Αδαμαντίδη και Γερμανό.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων (Βασίλης Παπαγεωργίου): Καλαϊτζής, Γαλάνης (61′ Κουτσιαρής), Δούλαλας, Βανάσας (46′ Καραγκούνης), Μούστα, Πουτσίκης, Κατσαντώνης, Νταμπαλάκης, Κότσι, Πότσι, Πάγια.

ΑΕ Καρίτσας (Μίμης Μπενίσκος): Καλαϊτζίδης, Παπαϊωάννου, Παυλίδης, Μπατζογιάννης, Γιαννακός, Δημητρουλόπουλος, Κωστόπουλος, Κακάνης (32′ Χασιώτης), Μητράκας Θ., Καρανάτσιος, Ναζλίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This