Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις του στα πλέι άουτ της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ο Ατρόμητος Κατερίνης που κέρδισε με 3-1 τον Θερμαϊκό Κορινού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Μυλαύλακου έφτασε τους 29 βαθμούς και παραμένει ισόβαθμη με τον Άρη Κοκκινοπλιτών με αμφότερες να είναι πλέον στο +10 από τον Αετό Καταλωνίων ενώ ο Θερμαϊκός έμεινε στους 15 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Άρη Κοκκινοπλιτών και θα προσπαθήσει να διατηρήσει αυτό το πλεονέκτημα προκειμένου να μην κινδυνέψει με υποβιβασμό στην περίπτωση που δεν ανεβεί στη Γ’ Εθνική ο φετινός πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας.

Οι Κορινιώτες θα προσπαθήσουν στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια να προσπεράσουν τον Αετό Καταλωνίων, ο οποίος όμως είναι 4 βαθμούς μπροστά τους.

Το σκορ στο σημερινο παιχνίδι άνοιξε στο 4′ ο Κωνσταντινίδης.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 με γκολ του Α. Παναγιωτίδη στο 8′.

Ο Θερμαϊκός μείωσε με γκολ του Ν. Αντωνιάδη στο 23′, με το 2-1 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Το τελικο 3-1 διαμόρφωσε στο 90′ ο Α. Παναγιωτίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης (Γιώργος Μπεκιάρης): Νικολαΐδης, Σατσίδης, Ζαγγελίδης, Χαλκίδης Καλλέργης, Μπαλαμπάνης, Κωνσταντινίδης, Νταμπαλάκης (90′ Ιωαννίδης), Χέρας (88′ Medolli), Αμβροσιάδης (53′ Χρυσόπουλος), Παναγιωτίδης Α., Μιχαηλίδης (90′ Καρκάλης).
Θερμαϊκός Κορινού (Κώστας Τσέργας): Σαλκάμης, Γκαντάς, Κουλουκουριώτης (60′ Ταγκαλίδης), Κυραϊλίδης, Αντωνιάδης Α., Κατσούλης, Χνούδας, Ζουκάν, Αλχαζίδης (70′ Σπανός), Αντωνιάδης Ν. (70′ Μητσιόπουλος), Γούσιος (90′ Προδρομίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This