Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Καλλιθεακό Καλλιθέας και τον Άρη Κοκκινοπλιτών, για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα της Καλλιθέας που παραμένει στην 7η θέση, έφτασε τους 35 βαθμούς, έχοντας πλέον απόσταση 3 βαθμών από την ΑΕ Καρίτσας.

Ο Άρης Κοκκινοπλιτών με τη σημερινή ισοπαλία έφτασε τους 29 βαθμούς και “συγκατοικεί” με τον Ατρόμητο Κατερίνης στην 9η θέση (ο Ατρόμητος υπερτερεί στην ισοβαθμία).

Οι δύο ομάδες είναι πλέον στο +10 από τον Αετό Καταλωνίων, πράγμα που σημαίνει και μαθηματικά απέφυγαν την 11η θέση.

Στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας θα υποβιβαστεί σίγουρα ο 12ος και από εκεί και πέρα για να υποβιβαστεί κι άλλη ομάδα θα πρέπει είτε να μην ανεβεί στη Γ’ Εθνική ο φετινός πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας είτε να υποβιβαστεί ο ΓΑΣ Σβορώνου (που όμως είναι σχεδόν βέβαιο πως θα εξασφαλίσει την παραμονή).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μηνούδης με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Β. Λέφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Καλλιθεακός Καλλιθέας (Παναγιώτης Κυπαρίσσης): Σεμιτσίδης, Χάζμα (46′ Τουλίκας), Μπιτσάνης, Μπαμπέτας, Ζύμερι (64′ Μαυρόπουλος), Ιωάννου, Καραμανώλας, Παπαδόπουλος Δ., Αμβροσιάδης (46′ Τσιτλακίδης), Πιατίδης, Σιδηρόπουλος (64′ Παπαδόπουλος Ι.).

Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Λαφατζής, Μάρκου, Μητενίδης, Νταντίνης, Σκέντος, Αγγελάτος, Κλιάνης, Ασλανίδης, Κυπαρισσόπουλος (90′ Τριανταφύλλου), Καμπερίδης, Χρυσόπουλος (90′ Ναργιάννης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This