Επιλογή Σελίδας

Δεν άλλαξε η κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας καθώς Θερμαϊκός Κορινού και Αετός Καταλωνίων αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στην πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Οι Κορινιώτες δε μπόρεσαν να μειώσουν τη διαφορά των 4 βαθμών από τον Αετό και το τελικο 0-0 έφερε τον Θερμαϊκό στους 15 και την ομάδα των Καταλωνίων στους 19. Παράλληλα, η διαφορά αμφοτέρων από τον Ατρόμητο Κατερίνης και τον Άρη Κοκκινοπλιτών παρέμεινε αμετάβλητη.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα που θα τερματίσει στην τελευταία θέση των πλέι άουτ θα υποβιβαστεί στη Β’ κατηγορία ενώ το αν θα υποβιβαστούν περισσότερες ομάδες θα εξαρτηθεί τόσο από το αν θα ανεβεί στη Γ’ Εθνική ο πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας όσο και από το αν θα υποβιβαστούν ομάδες της Πιερίας από τη Γ’ Εθνική (κάτι που μάλλον δε θα συμβεί).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού (Κώστας Τσέργας): Σαλκάμης, Γκαντάς (83′ Αντωνιάδης), Υφαντίδης (34′ Σπανός), Κυραϊλίδης, Αντωνιάδης, Κατσούλης Β., Χνούδας, Ζουκάν, Κατσούλης Δ. (75′ Αλχαζίδης), Μάντζιος, Ορφανίδης.

Αετός Καταλωνίων (Βασίλης Παπαγεωργίου): Καλαϊτζής, Γαλάνης, Κουτσιαρής (73′ Δούλαλας), Βανάσας, Μούστα, Πουτσίκης, Καραγκούνης, Νταμπαλάκης, Κότσι, Πάγια, Πότσι (78′ Κατσαντώνης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This