Επιλογή Σελίδας

Δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί την ήττα του Αιγινιακού στο Βατάν και να μειώσει σημαντικά την απόσταση από την κορυφή η Αναγέννηση Κολινδρού, η οποία στην πρεμιέρα των πλέι οφ έμεινε στο 0-0 με την Ακαδημία Πλαταμώνα, στο “Ηλίας Δούλιας”.

Τα “τσακάλια” έφτασαν τους 58 βαθμούς, πλησιάζοντας στους 5 τους Αιγινιώτες ενώ πλέον απέχουν 4 από τον 2ο του πίνακα, Βατανιακό. 

Η Ακαδημία Πλαταμώνα έφτασε τους 44 βαθμούς και διεύρυνε την απόστασή της από Δία Δίου και Ποντίους που έχουν 35.

Οι φιλοξενούμενοι υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 67′ καθώς ο Ζιάκας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 17′), ωστόσο γκολ δε σημειώθηκε με το τελικό 0-0 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τον Μηνούδη και τη Δ. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Θυμιόπουλος Ν. (88′ Βαρνάς), Θυμιόπουλος Δ. (70′ Λουμάνι), Μυσιούδης, Γκαράτζιας, Κοσμίδης, Πρασσάς, Μπουρανής, Μαντζουράκης, Καμπερίδης, Κούκλας (59′ Παναγιωτίδης).

Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κούσιας, Μπατζέλας, Κατσαρός, Σκαμαγκάς, Μήτρας, Παυλίδης (78′ Κύριλλος), Ζιάκας, Θεοδοσιάδης, Ταντής (90’+4′ Γαλάνης), Κατέλας Δ. (90’+3′ Μανώλας), Κατέλας Ν..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This