Επιλογή Σελίδας

Στο -1 από τον πρωτοπόρο Αιγινιακό βρίσκεται πλέον ο Βατανιακός ο οποίος επικράτησε με 2-0 των Αιγινιωτών στην αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη έφτασε στους 62 βαθμούς έναντι 63 του Αιγινιακού και παράλληλα αποσπάστηκε 4 βαθμούς από την 3η Αναγέννηση Κολινδρού που έμεινε στο 0-0 με την Ακαδημία Πλαταμώνα.

Οι Βατανιώτες άνοιξαν το σκορ στο 50′ με πλασέ του Παρδάλη.

Το τελικό 2-0 διαμόρωσε στο 88′ ο Παπαδόπουλος με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή έπειτα από ατομική ενέργεια του Τσιώμη.

Από το 80′ ο Αιγινιακός αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπουντάνι με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 51′).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Μερτζεμέκη και Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Κολαξίδης, Λιόλιος, Οικονόμου, Δελαβερίδης (68′ Καραμανώλας), Ανανιάδης (68′ Καλαϊτζίδης), Παρδάλης (84′ Παπαδόπουλος), Τσιώνης, Μητράκας (84′ Πολυχρονιάδης).

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κύρου, Κακατάσιος (73′ Καταχιώτης), Δαραής, Παπαδόπουλος, Τσολακίδης (86′ Φιρινίδης), Χατζηδίμπας, Συράκος, Καπετάνος (69′ Τασιώνας), Σαββίδης, Ρίζος (86′ Μιχαηλίδης), Μπουντάνι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This