Επιλογή Σελίδας

“Εξάσφαιρο” “έβγαλε” η ΑΕ Καρίτσας, συντρίβοντας με 6-0 τον ουραγό Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Μίμη Μπενίσκου έφτασε τους 21 βαθμούς και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας ξεπερνώντας Καλλιθεακό και ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης που γνώρισαν ήττες.

Ο Αχιλλέας παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς, έχοντας διαφορά 2 βαθμών από τον προτελευταίο Θερμαϊκό και 5 βαθμών από τον 11ο Αετό Καταλωνίων που όμως σήμερα έκανε το ρεπό του.

Το 1-0 για τους Καριτσιώτες έκανε στο 13′ ο Ναζλίδης.

Ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-0 στο 24′ ενώ στο 59′ “έγραψε” το 3-0, κάνοντας χατ τρικ.

Οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν στο 4-0 με γκολ του Κωστόπουλου στο 61′.

Το 5-0 για την ΑΕ Καρίτσας διαμορφώθηκε στο 63′ από τον Κ. Μητράκα.

Το τελικό 6-0 πέτυχε ο νεαρός Θεόδωρος Καλαμπούκας στο 73′ λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, στην πρώτη του συμμετοχή ως ποδοσφαιριστής της ΑΕ Καρίτσας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ατματζίδης με βοηθούς τους Κρομμύδα και Κουκουβίτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Ι. Μπενίσκος): Καλαϊτζίδης (70′ Καλαμπούκας Ν.), Παπαϊωάννου, Παυλίδης, Μπατζογιάννης, Μπέης (63′ Γιαννακός), Δημητρουλόπουλος, Καρανικόλας Σ. (10′ Κωστόπουλος), Καρανικόλας Μ., Γιαζιτζόγλου (46′ Μητράκας Κ.), Υφαντής, Ναζλίδης (70′ Καλαμπούκας Θ.).
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Α. Γεωργιάδης): Μπούτας (72′ Βασιλειάδης), Παπαγιαννόπουλος (72′ Στερμούγκου), Λαράκου (56′ Κατιμερτζής), Mustafa (59′ Βελιτσιάνος), Αλία, Λαδένης, Ορφανίδης, Qevani, Τριγωντζής, Δημητρίου, Αθανασιάδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This