Επιλογή Σελίδας

Επέστρεψε στα “τρίποντα” ο Δίας Δίου που κέρδισε με 3-1 την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Δίου για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Σαρπότα έφτασε τους 23 βαθμούς και παραμένει στην 5η θέση του πίνακα ενώ οι Πόντιοι έμειναν στους 19 βαθμούς και υποχώρησαν στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Μόλις στο 2′ ο Χ. Καραθάνος σε αντεπίθεση των γηπεδούχων βρέθηκε τετ α τετ με τον Συλεούνη και τον νίκησε κάνοντας το 1-0.

Η “απάντηση” των Ποντίων δεν άργησε να έλθει και ήλθε με παρόμοιο τρόπο. Συγκεκριμένα, στο 12′, ο Καζακλάρης με κοντινό πλασέ νίκησε τον Γκεβρέκη και έκανε το 1-1, ολοκληρώνοντας αντεπίθεση της ομάδας του.

Ο Δίας πήρε εκ νέου το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλαμπάκα στο 20′. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε ανατροπή του Μανίκα από τον τερματοφύλακα Συλεούνη.

Στο 51′ και στο 53′ ο Γκεβρέκης είπε “όχι” σε δυο περιπτώσεις στις οποίες η ΠΑΕ Ποντίων απείλησε τα καρέ των γηπεδούχων και στο 57′ ο Δίας με δεύτερο πέναλτι έφτασε στο 3-1 και “κλείδωσε” τη νίκη. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Χ. Καραθάνος και υποδείχθηκε σε ανατροπή του Καλαμπάκα και πάλι από τον τερματοφύλακα Συλεούνη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Κωτούλα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Γκεβρέκης, Αλεξανδρίδης, Μότσιας (61′ Καραθάνος Α.), Καλουσίδης, Βούλγαρης, Σιαμάγκας, Ζώβληκας (83′ Γκίνας), Καραθάνος Χ., Καλαμπάκας (70′ Τσενεκίδης), Παγωνίδης, Μανίκας (83′ Λαφατζής).
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης (Αστέριος Γιώτσας): Συλεούνης, Σταθακόπουλος, Γιώτσας, Κυλώνης (66′ ΣεΪταρίδης Μ.), Μουρατίδης, Κατσαμάγκας (80′ Κουκουνάρας), Καραφουλίδης (66′ ΣεΪταρίδης Α.), Μανουσαρίδης, Παπαγιάννης, Σεριακίδης (46′ Ανυφαντής), Καζακλάρης (77′ Σαλδής).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This