Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Καρανικόλα

Συνέχεια στην νικηφόρα του πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, έδωσε ο Αιγινιακός που πέτυχε δίκαιη, όσο και ευρεία νίκη με 4-1 επί του Ατρομήτου Κατερίνης και διατηρεί τά κεκτημένα στον βαθμολογικό πίνακα μετά από 17 αγωνιστικές μέρες, έχοντας προβάδισμα 3 βαθμών από την Αναγέννηση Κολινδρού και ξεφεύγοντας στο +5 από τον Βατανιακό.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου από την αρχή επέβαλε τον ρυθμό της και προηγήθηκε με 3-0, καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκης στο α’ ημίχρονο. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, μείωσε την διαφορά λίγο πριν τη λήξη του πρώτου 45′ αλλά έως εκεί, αφού οι του Αιγινιακού στην επανάληψη με ένα τέταρτο γκολ έδωσαν μεγάλες διαστάσεις στην τελική επικράτηση τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Β. Χατζηδίμπα, Σ. Παπαδόπουλο και Μ. Μπουντάνι.

Το σκορ άνοιξε στο 15′ ύστερα από όμορφη πάσα του Δαραή ο Σαββίδης με ασύλληπτο σουτ και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νικολαΐδη.

Στο 29′ ο Καπετάνος δέχθηκε την μπάλα από τον Φιρινίδη και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 38′ ο Σαββίδης τροφοδότησε τον Φιρινίδη αυτός μπήκε ωραία στην περιοχή πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στην κενή εστία έγραψε το 3-0.

Στο 41′ ο Α. Παναγιωτίδης με πλάτη στο τέρμα στο τέρμα έπιασε θαυμάσιο σούτ και μείωσε σε 3-1.

Στο 85′ πάλι ο Καπετάνος με συρτό εξαιρετικό σούτ, μετά από προσπάθεια του Τασιώνα διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητής ο κ. Νίκολιτς με βοηθούς Διαιτητές τους κ.κ. Μπίνια και Χατζηγιάννη .

Οι συνθέσεις:
Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κύρου, Ρίζος, Κακατάτσιος (78′ Παυλίδης), Δαραής, Παππάς, Τσολακίδης, Τουλκερίδης (42′ Μιχαηλίδης), Συράκος, Φιρινίδης (68′ Τασιώνας), Καπετάνος, Σαββίδης.
Ατρόμητος Κατερίνης (Γιώργος Μπεκιάρης): Ρετσίδης, Σατσίδης (90′ Ιωαννίδης Χ.), Ζαγγελίδης, Κωνσταντινίδης (86′ Ζησιμόπουλος), Μπαλαμπάνης, Παναγιωτίδης Γ., Νταμπαλάκης, Μedolli (46′ Χαλκίδης), Περγεγκάι (63′ Ιωαννίδης Β.), Μιχαηλίδης (86′ Χέρας), Παναγιωτίδης Α..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This