Επιλογή Σελίδας

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Άρης Κοκκινοπλιτών που κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕ Καρίτσας με 1-0, σε αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Το γκολ του Καμπερίδη στο 88′ ήταν αρκετό για το “συγκρότημα” του Γιώργου Σκέντου το οποίο έφτασε τους 13 βαθμούς και αύξησε την απόστασή του από την τελευταία θέση σε 8 βαθμούς.

Οι Καριτσιώτες έμειναν στους 18 βαθμούς όσους έχει και η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης με τις δυο ομάδες να είναι στην 7η θέση και στο -2 από Καλλιθεακό και Δία Δίου που είναι στην 5η και 6η θέση του πίνακα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Μίμης Μπενίσκος): Καλαϊτζίδης, Μπατζογιάννης, Παυλίδης, Γιαννακός, Μπέης, Δημητρουλόπουλος, Κωστόπουλος (83′ Μητράκας Κ.), Μητράκας Θ. (68′ Μπούσιας), Γιαζιτζόγλου (46′ Καρανάτσιος), Καρανικόλας (68′ Υφαντής), Ναζλίδης.

Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Ίτσιος, Μάρκου, Σαμαλής, Ασλανίδης, Καρτσαμπάς, Αγγελάτος, Κλιάνης, Σκέντος, Σαρρής (90’+3′ Κυπαρισσόπουλος), Καμπερίδης, Χρυσόπουλος (90′ Στρατής).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This