Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Θερμαϊκό Κορινού και την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων γκολ δε σημειώθηκε με το τελικό 0-0 να “σφραγίζει” την αναμέτρηση.

Η ομάδα του Κορινού που προερχόταν από την εκτός έδρας νίκη επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν έχασε, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Πλέον, οι Κορινιώτες έφτασαν τους 7 βαθμούς και “έπιασαν “στην 11η θέση τον Αετό Καταλωνίων, με τις δυο ομάδες να είναι στο +2 από τον ουραγό Αχιλλέα.

Οι Πόντιοι έφτασαν τους 18 βαθμούς και ισοβαθμούν στην 7η θέση με την ΑΕ Καρίτσας (η ομάδα της Νέας Ζωής έχει νικήσει στο μεταξή τους παιχνίδι) με τις δύο ομάδες να είναι στο -2 από Καλλιθεακό και Δία Δίου που με 20 βαθμούς αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην προνομιούχο εξάδα ως 5ος και 6ος αντίστοιχα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Δ. Τσικλητάρη με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Αβραμίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού (Κ. Τσέργας): Σαλκάμης, Μαυρίδης, Κουλουκουργιώτης (46′ Σεϊταρίδης), Γεσίλι (70′ Σπανός), Κυραιλίδης, Κατσούλης Β., Χνούδας, Κατσούλης Α. (70′ Αλχαζίδης), Μάντζιος (90′ Μητσιόπουλος), Μαυρομάτης (85′ Αντωνιάδης), Γούτσιος.

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Α. Γιώτσας): Τσακνάκης, Σταθακόπουλος, Γιώτσας, Κυλώνης, Μουρατίδης, Κατσαμάγκας, Ανυφαντής, Σεϊταρίδης (75′ Καζακλάρης), Καραφουλίδης, Μανουσαρίδης, Παπαγιάννης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This