Επιλογή Σελίδας

Εύκολη νίκη επί του ουραγού Αχιλλέα Νεοκαισάρειας πέτυχε η Αναγέννηση Κολινδρού, επικρατώντας με 4-1 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και διατηρήθηκε στο -3 από τον πρωτοπόρο Αιγινιακό.

Τα “τσακάλια” που αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές έφτασαν τους 34 βαθμούς και παραμένουν στη 3η θέση (37 έχει ο Αιγινιακός και 35 ο Βατανιακός) ενώ ο Αχιλλέας έμεινε στην τελευταία θέση του πίνακα με 5 βαθμούς, απέχοντας πλέον 2 βαθμούς από Αετό Καταλωνίων και Θερμαϊκό Κορινού.

Το 1-0 για τους Κολινδρινούς πέτυχε στο 43′ ο Μπουρανής με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λουμάνι από δεξιά.

Στο 52′ αποχώρησε τραυματίας ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Μπούτας και ελλείψει αναπληρωματικού, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Κατιμερτζής.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 με γκολ του Πρασσά στο 70′ ενώ ο ίδιος παίκτης στο 85′ σημείωσε το 3-0.

Ο Αχιλλέας μείωσε σε 3-1 με γκολ του Qevani στο 88′.

Το τελικό 4-1 υπέρ της Αναγέννησης πέτυχε στο 90′ ο Γλυκός.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταφίδας με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Μπίνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Η. Μποταΐδης): Καρέκλας, Τσιάμης, Θυμιόπουλος, Μυσιούδης, Γκαράτζιας, Dyrmyshi, Πρασσάς, Μπουρανής, Παναγιωτίδης, Λουμάνι (74′ Πάσχος), Γλυκός.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Α. Γεωργιάδης): Μπούτας (52′ λ.τ. Γαβρίδης), Κατιμερτζής, Παπαγιαννόπουλος, Λαδένης, Mustafa, Βαρνάς, Qevani, Στερμούγκου, Αετόπουλος (27′ Ορφανίδης), Δημητρίου, Τριγωντζής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This