Επιλογή Σελίδας

Πολύ δύσκολη νίκη πέτυχε ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, Αιγινιακός μέσα στα Καταλώνια με 1-0 επί του τοπικού Αετού, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δεν επέτρεψε να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων.

Ο Αιγινιακός που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, παρόλα αυτά έφτασε στο “τρίποντο” χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καπετάνου, το οποίο κέρδισε ο ίδιος στο 87′.

Οι γηπεδούχοι που “μάχονται” για την παραμονή τους, προσπάθησαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο για ένα ακόμη παιχνίδι “λύγισαν” στο τέλος.

Ο Αιγινιακός παρέμεινε στο +2 από τον Βατανιακό και στο +3 από την Αναγέννηση Κολινδρού (37-35-34) ενώ ο Αετός έμεινε στους 7 βαθμούς και πλέον “συγκατοικεί” στην 11η θέση με τον Θερμαϊκό Κορινού, με τις δύο ομάδες να είναι στο +2 από τον ουραγό Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Λιάκο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων (Β. Παπαγεωργίου): Καλαϊτζής, Γαλάνης, Κουτσιαρής, Βανάσας, Μούστα, Πουτσίκης, Λάζος (90′ Νταμπαλάκης), Καραγκούνης, Δούλαλας, Πότσι, Κατσαντώνης.

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κύρου, Δαραής, Τουλκερίδης, Τσολακίδης (62′ Κακατάτσιος), Χατζηδίμπας, Παπαδόπουλος (90′ Τσιάμης), Σαββίδης (90′ Παυλίδης), Καπετάνος, Μιχαηλίδης (71′ Ορφανίδης), Μπουντάνι, Ρίζος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This