Επιλογή Σελίδας

Ήδη μετράμε αντίστροφα για την έλευση του 2023, με το 2022 να μας αποχαιρετά γεμάτο στιγμές που μας έκαναν να χαρούμε, να πανηγυρίσουμε, να φουσκώσουμε από υπερηφάνεια, αλλά και να δακρύσουμε είτε από χαρά είτε από λύπη.

Όπως συνηθίζουμε κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα κάνουμε μία μικρή ανασκόπηση των γεγονότων της χρονιάς κάνοντας μία περιήγηση μέσα από τα δέκα πιο δημοφιλή άρθρα μας για τη χρονιά που μας αποχαιρετά, όπως τα αναδείξατε εσείς με βάση τη επισκεψιμότητά τους.

10. Αποσύρθηκε ο ΣΦΚ Πιερικός
Ο κατερινιώτικος σύλλογος κάνει γνωστή την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της Pre League με σχετικό έγγραφο προς στην ομοσπονδία.

Αποσύρθηκε ο ΣΦΚ Πιερικός

9. Λάκης Παπαϊωάννου: «Ο Χατζηπαναγής κοίταζε αλλού και η μπάλα ερχόταν στα πόδια μου»
Το καμάρι του Πιερικού ποδοσφαίρου, ο βιρτουόζος του Ηρακλή, ο διόσκουρος του Βασίλη Χατζηπαναγή στον μεγάλο Ηρακλή. Ο Λάκης Παπαϊωάννου ξετυλίγει το κουβάρι των αναμνήσεων στον Παναγιώτη Γκαμπράνη, θυμάται ανέκδοτες ιστορίες για μεταγραφές που χάλασαν την τελευταία στιγμή, επιλέγει τα γκολ της ζωής του και βάζει τίτλο στην σπουδαία καριέρα του.

Λάκης Παπαϊωάννου: «Ο Χατζηπαναγής κοίταζε αλλού και η μπάλα ερχόταν στα πόδια μου»

8. Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας: Βατανιακός Κατερίνης – ΓΑΣ Σβορώνου 1-1, 3-2 πεν.
Κυπελλούχος της ΕΠΣ Πιερίας για τη σεζόν 2021-2022 αναδείχθηκε ο Βατανιακός ο οποίος κέρδισε στα πέναλτι τον ΓΑΣ Σβορώνου και κατέκτησε το τρίτο τρόπαιο της ιστορίας του.

Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας: Βατανιακός Κατερίνης – ΓΑΣ Σβορώνου 1-1, 3-2 πεν.

7. “Έφυγε” ο Βλάντο Κόιτς
Με θλίψη γέμισε την “οικογένεια” του πιερικού αθλητισμού η είδηση του θανάτου του Βλάντο Κόιτς. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία μόλις 57 ετών.

“Έφυγε” ο Βλάντο Κόιτς

6. Τα όνειρα του Κώστα Κατσιαμήτα δεν έχουν σύνορα
Ο Κώστας Κατσιαμήτας, προπονητής του Ερμή Μεταναστών Στουτγάρδης, ομάδα της Bezirksliga, μιλάει αποκλειστικά στο Κατερίνη Sport για το νέο εγχείρημα της καριέρας του ως head coach για πρώτη φορά στη ζωή του, για την ομάδα του που διεκδικεί την άνοδο κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού στη φετινή λίγκα, συγκρίνει διαφορές και ομοιότητες ανάμεσα σε ελληνικό και γερμανικό ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρεται επίσης και στο όραμα και τις φιλοδοξίες που έχει για την επόμενη μέρα του στο χώρο της προπονητικής.

Τα όνειρα του Κώστα Κατσιαμήτα δεν έχουν σύνορα

5. Οδεύει προς Παναθηναϊκό ο Λεωνίδας Μπίλης
Ο Λεωνίδας Μπίλης ετοιμάζεται για την Super League 2 και αποχαιρέτησε την Θύελλα Σαρακηνών με προσωπική του δήλωση.

Οδεύει προς Παναθηναϊκό ο Λεωνίδας Μπίλης

4. Μεγάλο ρεκόρ ο Σταύρος Διαμαντόπουλος
Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος έγινε ο γηραιότερος, έστω και ως υπηρεσιακός, προπονητής σε ομάδα της Β’ Εθνικής/Σούπερ Λιγκ 2, καθώς πλησιάζει τα 76 χρόνια!

Μεγάλο ρεκόρ ο Σταύρος Διαμαντόπουλος

3. “Έφυγε” ο Κώστας Μποταΐτης
Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πιερίας πενθεί για την απώλεια του Κώστα Μποταΐτη.

“Έφυγε” ο Κώστας Μποταΐτης

2. Εγκλήματα και τιμωρία: Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-2
Κατώτερος των περιστάσεων ενός ακόμη “τελικού”, ο Πιερικός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Αναγέννηση Καρδίτσας και είδε τις πιθανότητές του για σωτηρία να μειώνονται ακόμη περισσότερο.

Εγκλήματα και τιμωρία: Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-2

1. Η εκκωφαντική σιωπή του θανάτου της Τζένης Γκάλη
Ο Zastro επιστρέφει στις 27 Μαΐου του 1988, στο θάνατο της Τζένης Γκάλη. Η γνωριμία με τον Νικ, ο πολιτικός γάμος στο New Jersey και ο θρησκευτικός στη Θεσσαλονίκη. Ο θρίαμβος του 1987, η διάσταση και τα ξεσπάσματα. Το τροχαίο που της στέρησε τη ζωή στα 26 και η απουσία του Γκάλη απ’την κηδεία.

Η εκκωφαντική σιωπή του θανάτου της Τζένης Γκάλη

Pin It on Pinterest

Shares
Share This