Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2022 ο Δίας Δίου που συνέτριψε με 7-0 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Σαρπότα έφτασε τους 17 βαθμούς και είναι πλέον μόνη στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ ο Αχιλλέας έμεινε στους 4 βαθμούς και ισοβαθμεί στην προτελευταία θέση με τον Αετό Καταλωνίων, με τις δυο ομάδες να είναι στο +1 από τον ουραγό Θερμαϊκό και στο -4 από Ατρόμητο και Άρη Κοκκινοπλιτών.

Μόλις στο 3′ ο Κουντούρης έκανε το 1-0 για τον Δία, ο οποίος πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο βρέθηκε με προβάδισμα τριών γκολ.

Συγκεκριμένα, στο 12′ ο Καλαμπάκας και στο 13′ ο Χ. Καραθάνος διαμόρφωσαν το 3-0 ενώ ο δεύτερος πέτυχε χατ τρικ, σκοράροντας άλλα δυο γκολ, στο 34′ και στο 39′.

Το 5-0 διατηρήθηκε μέχρι το 70′ οπότε ο Βούλγαρης έκανε το 6-0 για τον Δία.

Το τελικό 7-0 “έγραψε” ο Χ. Καραθάνος στο 77′, κάνοντας “καρέ” τερμάτων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Σκαμπαρδώνη και Αβραμίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου (Π. Σαρπότας): Ξανθόπουλος, Πεΐδης (53′ Αμανατίδης), Τσενεκίδης, Αλεξανδρίδης, Βούλγαρης, Σιαμάγκας (53′ Ζαβαντίας), Ζώβληκας (80′ Καραθάνος Α.), Καραθάνος Χρ., Καλαμπάκας (46′ Γκίνας), Κουντούρης, Μανίκας (46′ Καραμήτρος).

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Α. Γεωργιάδης): Κατιμερτζής, Βελιτσιάνος, Λαράκου, Λαδένης, Αλία, Ορφανίδης, Γαβρίδης, Μπαμπούλης, Βαρνάς, Δημητρίου, Qevani.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This