Επιλογή Σελίδας

Σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Ακαδημίας Πλαταμώνα με 3-0 πέτυχε η Αναγέννηση Κολινδρού σε αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και διατηρήθηκε στην 4η θέση και στο -8 από το πρωτοπόρο Αιγινιακό, έχοντας κάνει και το ρεπό της.

Η ήττα για την Ακαδημία Πλαταμώνα που έμεινε στους 20 βαθμούς και στην 3η θέση του πίνακα ήταν η πρώτη στη φετινή σεζόν.

Τα “τσακάλια” “δάγκωσαν” τρεις φορές τους αντιπάλους τους, ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά του Ματζουράκη στο 6′, έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Το 0-1 διατηρήθηκε ως το 56 οπότε ο Πρασσάς νίκησε τον Κούσια σε τετ α τετ, κάνοντας το 0-2.

Στο 90′ ο ίδιος παίκτης έφυγε πίσω από το κέντρο σε αντεπίθεση για τους Κολινδρινούς και αφού πέρασε τόσο τον Μπατζέλα όσο και τον τερματοφύλακα Κούσια “έγραψε” το τελικό 0-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Μηνούδη και Καλορογιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Πλαταμώνα: Κούσιας, Τάχος (62′ Κατσαρός), Αρζάνας, Μπατζέλας, Μήτρας, Γανός (62′ Παυλίδης), Χατζηλαδάς, Θεοδοσιάδης, Ταντής, Κατέλας Δ., Κατέλας Ν..

Αναγέννηση Κολινδρού: Τόλιος, Θυμιόπουλος, Γούτσιος, Μυσιούδης, Αποστολίδης, Κοσμίδης (90’+1′ Γλυκός), Πρασσάς (90’+1′ Πατατούκας), Μπουρανής, Ματζουράκης, Παναγιωτίδης, Ζιάκας (76′ Γκουδάρας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This